Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: podrobione f01 KIA

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Skoro z ceedem potrafi pójść sporo do przodu(rio to była straszna tandeta w środku, ceedowi bliżej do europy) to dlaczego w najwyższym modelu nie mieliby zastosować materiałów na poziomie E65, które i tak są tandetne? Poczekajmy aż model wyjdzie na rynek i będzie można przekonać się na żywo jak to tam wygląda.

Miałem okazję jeździć jakiś czas KIĄ Rio i jak już pisałem jakość materiałów w Ceed'zie jest wyraźnie lepsza niż w Rio
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 04-03-2012 o 12:52 Powód: "Wyświetliłem" film ;)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Dobrze widziałem, że miał założone OZ-RACING 35 Anniversary??? :)

EDIT
    Na innym filmiku zobaczyłem te felgi, nie są to OZ ale felgi robią podobne wrażenie w ruchu.
    Ostatnio edytowane przez coboss ; 05-03-2012 o 11:16
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    Jak dla mnie to spoko.Alternatywa dla kogoś kto lubi dobrze wygladające samochody,chciałby mieć taki a nie ma np 500tys na BMW....nie zapominajmy,że są ludzie,którzy kupuja samochody bo sie im podobaja a to czy bedzie to BMW czy KIA bedzie miało tylko znaczenie przy zasobności kasowej.
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    mialem okazje jezdzic ostatnio ***dajem IX55 i X5(czyzby przypadek w oznaczeniu?;)) Wyposazenie zdecydowanie slabsze ma hondaj, brakowalo mi kilku gadzetow, niestety zawieszenia nie jestem w stanie porownac, bo jazda suv'em dla mnie to dramat, placz i lament. De facto, silnik IX55, 3.0 diesel wg mnie pracuje duzo kulturalniej niz 3.0d w X5, no i cena, pewnie z 2x tyle. Nie wiem ile kosztuje Volvo XC70, ale jesli chodzi o gadzety w temacie bezpieczenstwa - uwazam ze volvo jest powyzej BMW.
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Niektórzy jadą po koreańskich samochodach. Ok. Jeszcze parę lat temu jak kolega wyżej podał Rio czy Carnival to były faktycznie auta tandetnie wykonane. Ale teraz w czasach gdzie Kia i Hyundai wchodzą mocno na rynek europy i ameryki poprawili się diametralnie. Bardzo poprawili jakość wykonania, materiały i poszerzyli trochę gamę silnikową. Weźmy przykład nowego Hyundaia I40. Kiedyś w życiu nikt by go koło Passata nie postawił a teraz dla niektórych to VW powinien się uczyć od Hyundaia jak robić klasę średnią. Nowe Kia owszem jest podobna do BMW ( też czytałem o pakcie BMW-KIA ), ale zagrozić mu nie zagrozi przynajmniej jeszcze nie teraz. Może za parę lat zbudują coś konkurencyjnego, ale zostaje jeszcze historia i tradycja marki, do której wielu klientów się przyzwyczaiło i raczej nie przesiądą się do KII.
    "W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Audi A3 , bedzie 728
    mi sie podoba:) jak pierwszy raz zobaczylem Optime to myslalem ze to BMW 3. Nie chce tutaj plotek siać, ale wydaje mi sie ze Kie projektuje teraz byly projektant BMW.
    W Optimie rowniez male nawiazanie do BMW mianowcie, deska skierowana w strone kierwcy:)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek7er Zobacz posta
    Bardzo poprawili jakość wykonania, materiały i poszerzyli trochę gamę silnikową. Weźmy przykład nowego Hyundaia I40. Kiedyś w życiu nikt by go koło Passata nie postawił a teraz dla niektórych to VW powinien się uczyć od Hyundaia jak robić klasę średnią
    Na oko to nie jeden umarł ;)
    Pal kiedyś papierosy w takim aucie na dłuższej trasie. Te chińskie plastiki tak przesiąkną smrodem, że auta nie wywietrzysz. To tylko taki mały argumencik co do jakości...
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    nie zgodze sie z Toba. Mam duza stycznosc z Hondajami(tzn na mysli mam modele powyzej 2005). I akurat swietnym przykladem jest Santa Fe, 2.2 CRDI, 2007 rok - pali sie w nim non stop - skora czarna, sporo wypalen po szlugach a w aucie nie czuc papierosow, wiec nie wiem skad ten Twoj argument. Hyundai od jakiegos czasu zaczyna naprawde gonic czolowke(w produkcji rocznej w skali swiata jest 4 czy 5 producentem).
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 735i i

Cool

Nowe Kia i Hundaia projektuje ten sam czlowiek ktory do zeszlego sezonu robil projekty aut dla BMW Chris Bangl ,Nowy hundai ma tyl prawie identyczny jak seria 3 , zwrocilem na to uwage a dyrektor hundai ktory byl obecny na otwarciu salonu powiedzial ze sa dumni iz w tym sezonie Chris Bangl ktory do niedawna byl glownym projektantem BMW tworzy wizje ich aut . Kia i hundai to jeden konern wiec w takiej sytucaji nie powinnno byc wiecej pytan :-) Dalczego Kia wyglada jak wyglada

A nowy hundai X55 i X33 ito naprawde ladne auta wnetrze ladnie wykonane z dobrej jakosci materialow nie jezdzilem tylko mialem szanse przymierzac sie do srodka i na spokojnie ocenic styl i ergonomie, mocne sa nawiazania do ostatnich modeli Bmw wiec czulem sie swojsko (fotografuje duzo roznych Bemek :-) ) , Choc tego looku ,klimatu i stylu wykonania jaki ma zadbane E32 i E38 to niestety nie ma poprostu ladne nowe jezdzidlo :-)
    Ostatnio edytowane przez luxfoto ; 31-03-2012 o 20:20
    E34 524 TD , белый бумэр E32 735 i

Чёрный Бумер (Remix) | Chiki
    http://www.youtube.com/watch?v=y5aXA...eature=related
    http://video.google.com/videoplay?do...6209310370709#

Uprawnienia umieszczania postów