Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: to się nazywa niefart...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Powtarzam sie... ruscy nie sa normalni...

Co do filmiku, mimo, ze sniego w tym roku nie bylo sporo to i tak mialem taka akcje. Podstawa to nie panikowac tylko lekko i powoli wyprowadzic auto, jak szarpnie sie kierownica w panice to tak sie to zawsze skonczy nie wazne jakim autem sie jedzie i na jakich oponach...
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez coboss Zobacz posta
    Powtarzam sie... ruscy nie sa normalni...

Co do filmiku, mimo, ze sniego w tym roku nie bylo sporo to i tak mialem taka akcje. Podstawa to nie panikowac tylko lekko i powoli wyprowadzic auto, jak szarpnie sie kierownica w panice to tak sie to zawsze skonczy nie wazne jakim autem sie jedzie i na jakich oponach...
    Ja miałem kilka takich sytuacji. Z tylnym i z przednim napędem. Udało się opanować samochód i jedyne co w tym pomogło to zimna krew. Na panikę to chyba nie było czasu tylko z automatu kontrowałem i delikatnie obchodziłem się z gazem. Może to były farty, może wiedza, której trochę się nauczyłem z materiałów o bezpiecznej jeździe i trochę na torze, nie wiem. Staram się jeździć bezpiecznie, rozważnie, ale na drodze różne rzeczy się zdarzają.

Uprawnienia umieszczania postów