Shadow-Line robi wspaniałą robotę w tym kolorze, czego natomiast nie można powiedzieć o kierownicy - moim zdaniem na minus.
Shadow-Line robi wspaniałą robotę w tym kolorze, czego natomiast nie można powiedzieć o kierownicy - moim zdaniem na minus.
Starej kierownicy aż wstyd jest pokazać w jakim była stanie, oczywiście miałem zamiar albo kupić taką samą lecz w lepszym stanie lub obszyć, ale trafiła się ta piękna oryginalna, 4 ramienna pasująca jak ulał kierownica od m3 za takie pieniądze że wszystko inne już mnie nie interesowało.
A czy mogę zapytać po co Ci izolacja na przednich światłach? Szkła popękane czy jak :D
Panowie! jaka izolacja?! toż to przecież najprawdziwszy germański krzyż :D :D
No, znalazłem ;)
Ogólnie nie lubię shaddowline'u ale u Ciebie wygląda to całkiem fajnie ;)
Nasz kolor ma jednak coś w sobie, choć na początku nie byłem do niego przekonany ;)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Bardzo ładna, cieszy mnie, gdy widzę zadbaną e32 :) Życzę wytrwałości w dążeniu do perfekcji, bo ile już byśmy nie włożyli - zawsze coś się znajdzie ! ;)
Możesz powiedzieć jak w codziennej eksploatacji spisują się Dare RS?
I w ogóle, one są skręcane czy to tylko imitacja śrub?
Ostatnio edytowane przez Kecaj ; 25-12-2013 o 23:30
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic