Fajnie poogl±daæ ³adne e32 ;D. Widzê ¿e jeden emisariusz ze ¦l±ska do Was zawita³ ;D.
Fajnie poogl±daæ ³adne e32 ;D. Widzê ¿e jeden emisariusz ze ¦l±ska do Was zawita³ ;D.
Spocik udany nawet bardzo bym powiedzia³, mi³o by³o poznaæ ekipê Krakusów i nie tylkoale minus jest jeden do pracy dzisiaj nie za fajnie siê wstawa³o :( teraz zapraszamy w jurajskie strony :D
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Piêkna pogoda, super spot, krakuski gratki :D Zdjêcia oczywi¶cie równie¿ piêkne ;D Dobrze ,¿e ten stru¶ pêdzi wiatr choæ na chwilke by³ w pozycji STÓJ ;D ;D
Nanosekunda: czas jaki up³ywa miêdzy zmian± ¶wiat³a na zielone, a w¶ciek³ym zatr±bieniem na ciebie przez kierowcê z ty³u.
Ale fajnie/...5er ladnieutkie :)
Moze kiedy¶ wpadne do Was :)
Wiktor/Roberto....nie przejadajciê siê ...na mecz na Zlot formê budowaæ :D :D :D
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Adus daj numer ksi±zki na PW ;D podobno masz moje prywatne foto :P
A czyja druga e32 na SZA?
A ja niestety nie zd±¿y³em dojechaæ do Krakowa - za wcze¶nie dla mnie by³o.
W dodatku przez parê dni nie mia³em sieci,wiêc dziêki tomcad za info o szczegó³ach - niestety w Kraku by³em dopiero ok. 17-stej, za to nie spieszy³em siê za bardzo i omin±³ mnie min. 1 mandat :D .
Gratulujê spotkania .... i do nastêpnego