Fajnie pooglądać ładne e32 ;D. Widzę że jeden emisariusz ze Śląska do Was zawitał ;D.
Fajnie pooglądać ładne e32 ;D. Widzę że jeden emisariusz ze Śląska do Was zawitał ;D.
Spocik udany nawet bardzo bym powiedział, miło było poznać ekipę Krakusów i nie tylkoale minus jest jeden do pracy dzisiaj nie za fajnie się wstawało :( teraz zapraszamy w jurajskie strony :D
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Piękna pogoda, super spot, krakuski gratki :D Zdjęcia oczywiście również piękne ;D Dobrze ,że ten struś pędzi wiatr choć na chwilke był w pozycji STÓJ ;D ;D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Ale fajnie/...5er ladnieutkie :)
Moze kiedyś wpadne do Was :)
Wiktor/Roberto....nie przejadajcię się ...na mecz na Zlot formę budować :D :D :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Adus daj numer ksiązki na PW ;D podobno masz moje prywatne foto :P
A czyja druga e32 na SZA?
A ja niestety nie zdążyłem dojechać do Krakowa - za wcześnie dla mnie było.
W dodatku przez parę dni nie miałem sieci,więc dzięki tomcad za info o szczegółach - niestety w Kraku byłem dopiero ok. 17-stej, za to nie spieszyłem się za bardzo i ominął mnie min. 1 mandat :D .
Gratuluję spotkania .... i do następnego