ale napiszcie w zlotowkach bo tak to g. nie porownanie...
Dla gowniarzy jak ja PTU ma k
jakis pakiet OC + mini AC + Full assistance (korzystalem :D) dla auta pow. 13 lat oraz zwyzka za wiek 50% wychodzi niecale 1500zl
ale napiszcie w zlotowkach bo tak to g. nie porownanie...
Dla gowniarzy jak ja PTU ma k
jakis pakiet OC + mini AC + Full assistance (korzystalem :D) dla auta pow. 13 lat oraz zwyzka za wiek 50% wychodzi niecale 1500zl
Michal750 koledzy wcześniej dobrze pisali najlepiej posprawdzaj kilka ofert sam bądź telefonicznie bądź osobiście bo cena to nie tylko zniżki za bezszkodowość ale też co ważne za miejsce w którym mieszkasz i w Wawie, Wrocku czy Katowicach lub w Lublinie mogą być całkiem różne ceny za OC w przypadku tego samego BMW.
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Jak paru innych kolegów też polecam Liberty Direct na rok płacę coś w granicach 800zł za rok. Zniżka 60%. Oczywiście na wyliczenia OC ma wiele czynników, przebieg, miejscowość, gdzie auto stoi i ile robisz rocznie km. U mnie wyszło tyle ile wyszło bez oszukiwania rzecz jasna :-) w razie (odpukać) udziału w kolizji wolę nie mieć jakichkolwiek problemów.
To prawda że liberty jest praktycznie najtańszą opcją,ale jak dojdzie do wypadku to wtedy zaczynaja sie cyrki dopiero! Poczytajcie troche ilu ldzu zostało przekręconych,lub najadlo sie naprawde sporo nerwów zanim cokolwiek wywalczyli od tych sk....Mi tez uciekało ostatnio OC i zabrałem sie za poszukiwania.Wnioski? Takie rzeczy jak rankomat,czy inne kalkuratory internetowe sa do dupy.Rzeczywistośc pokazuje cos zupełnie innego,bo jest to uzależnione od bardzo wielu czynników.Zostałem w Compensie,bo poprostu nie mam juz czasu i checi z tym siedzieć.Z ciekawostek,za rok bezszkodowej jazdy,bez zwyżki za wiek zaoferowali mi taką sama składke jak za rok ubiegły - ok 2100 PlnZero zniżek!
potwierdzam - mbank
Jak my mamy daremne OC to problem ma druga strona, a jak ona ma daremne OC to problem jest u nas :)
To może wtrącę się z podobnym tematem :)
mam zarejestrowane 3 samochody, 2 na siebie 1 jako współwłaściciel, do OC chce mieć NW, czy w takim wypadku muszę do każdego OC wykupować NW czy wystarczy kupić raz i będzie obowiązywało na 3 samochody?
Mi wychodzi w PZU na rok 206 zł i to nie są żarty :).za 730 z 88 roku.Long musi jeszcze poczekać rok na taką zniżkę.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
E39 530d 01r Allianz OC+mini AC - 737zł za rok (zeszły rok 820zł)
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.