Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Klapa bagaznika sama sie otwiera.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    A ja myślę, żebyś przyjrzał się dogłębnie elektryce. Najpierw kierunki, teraz klapa a jutro? ( oczywiście nie życzę nowych przygód ). Ale przegląd elektryki możesz zrobić. Posprawdzaj sobie połączenia, kostki, styki, masy. Popsikaj sobie w złącza preparatem wypierającym wilgoć jeśli mogła się dostać, przeczyść masy.

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek1989
    BMW
    E-38 730 V8
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek7er Zobacz posta
    A ja myślę, żebyś przyjrzał się dogłębnie elektryce. Najpierw kierunki, teraz klapa a jutro? ( oczywiście nie życzę nowych przygód ). Ale przegląd elektryki możesz zrobić. Posprawdzaj sobie połączenia, kostki, styki, masy. Popsikaj sobie w złącza preparatem wypierającym wilgoć jeśli mogła się dostać, przeczyść masy.
    dokladnie, zebys kiedys nie mial takiej niespodzianki jak jazda noca w terenie niezabudowanym przez las a tu... pstryyk i nie masz swiatel:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek1989 Zobacz posta
    dokladnie, zebys kiedys nie mial takiej niespodzianki jak jazda noca w terenie niezabudowanym przez las a tu... pstryyk i nie masz swiatel:)
    Ja miałem dokładnie taką jaką opisałeś. Ciemny las, noc i pstryk prawa lampa zgasła. Dobrze, że jechałem 60km/h bo dosłownie przed samą maską zobaczyłem ludzika idącego sobie prawą stroną drogi, 1,5m od pobocza jak na złość ubranego na czarno. Nie trafiłem go, ale serce mi do gardła skoczyło.

Sorry za OT

Uprawnienia umieszczania postów