witam przerobilem przed liftem nie klopotu nie mam samo poziomowania ale lampy ori do tego kupilem zbiorniczek z pompka do wysokiego cisnienia i ori na szrocie przewody wodne po zlozeniu do kupy wszystko gra spryskiwacze w zderzak po zdjeciu chromowanej listwy jest orginalna diura na spryskiwacze elektronik przerobil mi manetke kupilem z przyciskiem S i ten przycisk spryskuje mi lampy koszt okolo 900zl.
Mam pytanie czy po założeniu xenonów do auta seryjnie wyposażonego w halogeny trzeba przeprogramować LCM NCSem?
ja mam pytanie odnosnie ori lamp na europe zeby przerobic je na UK.
bo gdzies ktos napisal ze mozna kupic lampy od Anglika i za pomocą soczewek z bi-ksenon z e60 zrobic go na Europe. ale czy mozna zrobic tak kupujac lampy ori na allegro i zrobic tak z soczewka e60 ale z anglika?
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
a ja mam pytanie 7er p- liftem zwykle lampy na soczewce, czy do lamp xenon jest taka sama wtyczka ?
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
dzięki ;)
lampy kupione :)
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.