Tragedii nie ma, ale moim zdaniem tylna dokladke przekresla watpliwa jakosc jej spasowania do zderzaka - na wszystkich zdjeciach ktore zamiesciles widac ze to kibel - na kazdej beemie lezy inaczej ze szczelinami do 8mm
Tragedii nie ma, ale moim zdaniem tylna dokladke przekresla watpliwa jakosc jej spasowania do zderzaka - na wszystkich zdjeciach ktore zamiesciles widac ze to kibel - na kazdej beemie lezy inaczej ze szczelinami do 8mm
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
chcesz poprawic fabryke. nawet nie zdajesz sobie sprawy ile ludzi było zaangazowane w zaprojektowanie oryginalnego zderzaka. dziesiatki a nawet setki godzin w tunelach aerodynamicznych tylko po to azebys podczas jazdy nie slyszal zadnych szmerow i zeby tak szybko nie znikalo ci paliwo z baku. pomaluj doły zderzakow na kolor nadwozia jak jak przedlifta to wstaw progi poliftowe i bedzie pieknie
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Osobiście jeśli chodzi o serię 7 to dla mnie dopuszczalne jest obniżenie lekko zawieszenia ciekawe koła, ale jeśli ktoś chce zmienić więcej to proszę bardzo. Szczurek a Twoją wypowiedzią się nie zgodzę ( oczywiście szanuje Twoje zdanie ). A o to przykład dlaczego: http://www.nettiauto.com/bmw/728/4558713 . Jak wiadomo nie tylko Hamman, ale także np Alpina poprawia/ulepsza/zmienia (kwestia gustu ) wygląd 7er i nie tylko. A to, że ktoś chce zrobić coś podobnego tańszym kosztem ( wiadomo, że oryginalne zestawy są drogie ) nie oznacza, że coś psuje. Czy wg Ciebie ///M też psuje fabrykę zmieniając stylizacje?
Michał, jak dla mnie jest ok ( poza górnym spojlerem ) jeśli tylko spasowanie będzie idealne i będzie np z ABS-u ( laminat pasuje bardziej do Łady ).
bodykity nigdy...ale kola z obu bym zalozyl ;)
wygląda to nie najgorzej, ale definitywnie bez tego czegoś na tylnej szybie
szczurek, nie mam nic do Ciebie broń boże ale nic Ci do tego czy chce poprawiac fabryke czy nie i czy doceniam konstruktorów BMW. Pytałem jak to wygląda. Uważasz że słabo - ok, czekam na pozostałem opinie.
Prosiłem nie dorabiać w tym temacie ideologii.
Podoba się lub nie. Nie założyłbyś, nie podoba się = dziękuję :)
BOSS, masz rację że spasowanie właśnie na jasnej faktycznie wygląda bardzo słabo :/ Tylna dokładka na pewno jeśli będzie to będzie zespolona ze zderzakiem w zakładzie który go pospawa i odtworzy ew. braki także myślę że zrobią z tego ładnie całość i dopiero potem do malowania już jako jeden element.
Mi się nie podoba. Zakładając takie coś robisz z auta coś czym nie jest.