strzelam , że to inwencja własna poprzedniego własciciel. Też sobie taki podobny przełącznik zamontowałem, po to , żeby sprzęt audio ( wzmacniacz 1500W RMS + skrzynia basowa 1000W RMS) nie załączał się wraz z zapłonem bo bywało, że nie odpałał - bateria padała . Sorry za OT ale tak mi się skojarzyło z moim przelącznikiem.
no właśnie też o tym myślałem i zaraz zacząłem szukać śladów po jakiejkolwiek instalacji...
niestety na marne...
przełączałeś już to coś w schowku?? może jakieś dodatkowe zabezpieczenie??
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
po przełączeniu NIC się nie zmienia totalnie żadnych zmian ...
pewnie jedyne wyjście rozbieranie tunelu i po kabelku dojść do celu ;P
To co znalazłeś w zestawie narzędzi jest pomocne przy zakładaniu kół. Zakładasz koło, pomagasz sobie kołkiem ustawić pod śruby i wkręcasz śrubki
Jeszcze prościej jest włożyć to plastikową stroną w piastę i kołem trafić na bolec. Masz od razu wycentrowane ;)
Niektóre elementy w zestawie narzędziowym mają kilka zastosowań, wspomniane zakładanie kół to jedno w przypadku tego bolca.
Jest on też przydatny przy wykręcaniu świec zapłonowych, kluczem które też jest/był w tym zestawie narzędziowym ;)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
:D to auto nie przestaje mnie zaskakiwac, znow sie dowiedzialem cos nowego i teraz mam nerwa bo zawsze sie meczylem z zakladaniem kol w szczegulnosci przod byl udreka.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
W instrukcji wyczytałem że służy również do obrony własnej podczas napadu itp.(zamiennik noża) ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)