Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Turtle Wax LEATHER CLEANER&CONDITIONER - środek do skór, ktoś zna?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar brunoz
    BMW
    E38 740iA
    Blog
    11
    Warto dodać, że skóra (ta na siedzeniu) źle toleruje przemoczenie. Więc z tą wodą to ostrożnie.
    Ja zbieram siły i na wiosnę wymontuje oba fikoły i w domu zrobię im renowację. Zainspirowała mnie któraś galeria na forum jak szare wnętrze kolega pięknie odrestaurował.

Żeby nie było nie-na-temat, opiszcie proszę czy efekt utrzymuje się dłużej i czy nie ma przebarwień, spękań itp.
    Nein! Mein Schnitzel!

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez brunoz Zobacz posta
    Warto dodać, że skóra (ta na siedzeniu) źle toleruje przemoczenie. Więc z tą wodą to ostrożnie.
    Ja zbieram siły i na wiosnę wymontuje oba fikoły i w domu zrobię im renowację. Zainspirowała mnie któraś galeria na forum jak szare wnętrze kolega pięknie odrestaurował.

Żeby nie było nie-na-temat, opiszcie proszę czy efekt utrzymuje się dłużej i czy nie ma przebarwień, spękań itp.
    Jak będziesz zabierał się za renowację ( malowanie ) to radzę w dobrze wietrzonym pomieszczeniu ( najlepiej na dworze ) a jak nie da rady to w masce. Ja malowałem na tarasie i tak się strułem, że przez 5 dni co zjadłem to wracało, ale warto było :D , także ostrożność zalecana. A co do mleczka z pierwszego postu to jest dobre to względnie miękkiej skóry. Do takiej po malowaniu średnio się nadaje, raczej szukał bym innego środka.

Uprawnienia umieszczania postów