-
Zaawansowany Użytkownik
z tego co widze fotele welurowe, ale za to lamane - fajna sprawa, bardzo rzadko spotykana taka konfiguracja!
-
Vip
Vip
dobre oko, wiesz chcialbym miec skore, ale jak wsiade latem w upalny dzien w tekie auto to naprawde bardzo sie ciesze ze mam welur, ale za to w jaim stanie, niewidzialem jeszcze z tego roku w takim stanie wnetrze i robie wszystko aby je zachowac
-
Początkujący Użytkownik
Fajna fura, co tu dużo mówić. Te zdjęcia na światłach w garażu bardzo klimatyczne - takie a'la polski teledysk hiphopowy ;-)
Wydaje mi sie, czy masz polerowane ranty przy tych felgach? Jeśli nie masz, a chciałbyś to daj znać, służę instrukcją, bo sam to przerabiałem.
A co do sugestii : czy mocno nie oldskulowe byłoby gdybyś zmienił kierunki na białe?
-
Vip
Vip
powiem, tak, ranty sa polerowane orginalnie, ale zimą chcem wypolerowac calą felge, mam juz maly pomysl jak to zrobic, jak masz jakąs instrukcje czy pomoc chetnie poslucham, a z tymi kierunkami, wlasnie zastanawiam sie i chyab to zrobie wraz ze zmianą lam tylniech na bialy kierunek
-
Początkujący Użytkownik
Jutro mam troche czasu to wrzucę parę zdjęć i opis jak ja to robiłem ze swoimi felgami
-
Początkujący Użytkownik
-
Vip
Vip
w przygotowaniu
ps panie Łukaszu prosze narazie niezdradzac co i jak i DLACZEGO bo jeszcze rece bolą od tej felgi, skonczymi i sie pochwalimy a poki co
-
użytkownik
ty ja już za bardzo nawalony aby coś zdradzać :) kątówkę kupiłeś ?? sylwia na pewno zadowolona z twojego wieczornego zajęcia :)
-
Vip
Vip
narazie reczna robota :hah:
-
użytkownik
to uważaj jak ja swoje robiłem ( nie polerowałem bo zdzierałem tylko farbę ) to przez 3 tygodnie szukałem czucia w palcach .... jak chcesz to się zrzucimy na maszynkę bo i ja i ty będziemy działać to samo :)
Uprawnienia umieszczania postów