Temat już był wałkowany,Felgi z e60 pasują,z e39 nie. styling60 występował tylko w E38.
Najładniejsze moim zdaniem ori fele to też 61
Temat już był wałkowany,Felgi z e60 pasują,z e39 nie. styling60 występował tylko w E38.
Najładniejsze moim zdaniem ori fele to też 61
Dobry ten adres: http://felgenkatalog.auto-treff.com/ Nie wiedziałem o istnieniu takiego katalogu. Dzięki :-)
Na wiosnę założę styling 60 (osobiście mi się podobają, muszę tylko znaleźć jakąś fajną ofertę cenową). Plus opony 235/60/16, mam nadzieję, że taka szerokość opon będzie odpowiednia.
Zdecydowałem się już na Styling 60, lecz dodatkowo podobają mi się te Styling 51:
Tak to wyglądałoby w moim przypadku:
Myślę nad tymi felgami Styling 51, ponieważ mają zakryte śruby przez te dekielki. Czy ma to znaczenie w sensie rdzewienia śrub, korozji, problemów z późniejszym odkręceniem przez wilgoć, brud itp.? Macie jakieś doświadczenie w tym temacie (różnica w felgach z dekielkami i bez)?
Wg mnie dekielek zasłaniający śruby nie ma wpływu na ich korozję i problemy z odkręceniem. Sam dekielek nie jest raczej na tyle szczelny żeby chronić przed wilgocią ale i tak nie ma takiej potrzeby bo w felgach bez dekielka powierzchnia gwintu jest szczelnie chroniona głową śruby. W zupełności wystarczy dwa razy w roku przesmarować gwinty miedzią w sprayu aby zażegnać problem z odkręcaniem.
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
BMW to nie auto niskobudzetowe tu nie ma problemow z odkrecaniem srob od kol.
Styling 51 to felgi do 3ki wiec nie beda pasowac p&p na 7
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!