Jeśli kierunki miały by świecić pełnią światła to też by mi nie odpowiadało, ale one świecą może 25-35 % mocą.. Na szybko w de. wyglądało to ciekawie..
Jeśli kierunki miały by świecić pełnią światła to też by mi nie odpowiadało, ale one świecą może 25-35 % mocą.. Na szybko w de. wyglądało to ciekawie..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jak będziesz miał to ustawione, to wstaw fotki. Ja myślałem o czymś takim w E38![]()
facebook.com/djbinek
chomikuj.pl/djbinek
ja w swojej E38 mam dzienne, wraz z sidemarkerami US, do tego mam jeszcze pomaranczowe postojowki, jak jest ciemno, to calkiem niezle sie to komponuje.
Binek w e38 sama aktywacja nic nie da, musiał byś zaopatrzyć się w kierunki USA. Chyba że możesz zrobić po swojemu dając dodatkową żarówkę w migacz.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Podesłałbyś mi jakieś fotki tych lampek? :) djbinek@wp.pl
Żarówka dwu włuknowa :) Na wiosnę może to zrobię, zawsze podobało mi się to rozwiązanie.
facebook.com/djbinek
chomikuj.pl/djbinek
Tylko ori migacze USA to całkiem inna bajka niż zwykłe ,przerabiane...może Ci się nie podobać!
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
wstawie na forum,ale to dopiero w tygodniu :)
Mam pytanko, właśnie u mnie nie mogę wyłączyć tych kierunków. Świecą się domyślnie.
- zapalają się przy włączeniu ksenonów
- po włączeniu dziennych (na długich) gasną
- przy zakodowaniu kierunków jako postojowych i włączeniu pozycji "postojowe" na przełączniku świecą się właśnie z dziennymi
Da radę je wyłączyć w wersji USA?
LMA
SIDEMARKER_US
aktiv
ale u mnie to nie dziala
Ostatnio edytowane przez bydle ; 23-12-2012 o 11:57