-
Początkujący Użytkownik
spot w den haag??
witam moze byliby chetni na spot w nl w den haag lub inne propozycje,wiem ze ostatnio bylo organizowane cos takiego ale nie dosledzilem tematu i sie pogubilem wiec fajnie byloby sie zjechac buniami w jedno miejsce...co wy na to??
-
Zaawansowany Użytkownik
Kolego tu już jest wątek na temat spotu w Holandii. Napisz tam ;)
Mój błąd. Nie doczytałem, że już się odbył :P
-
wstrząśnięty nie zmieszany
To jest bardzo dobry temat i w odpowiednim miejscu :) Tamto spotkanie to już historia :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Wiem wiem. Mój błąd. Zwracam honory. Może i ja się kiedyś do NL wybiorę to i na spot bym się wybrał.
-
wstrząśnięty nie zmieszany
Sam bym chętnie odwiedził stare kąty :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja byłem dwa razy ( Den Haag, Amsterdam, Amersfoort - mój tato mieszka tam większą część roku ) i chętnie tam wrócę ( zwiedzić Rotterdam ). Piękny kraj.
-
Początkujący Użytkownik
fajnie by bylo a den haag to doskonale miejsce na taki spot nad morzem przy zachodzie slonca pieknie by sie prezentowaly beatki,odrazu sesja zdjeciowa by wpadla tyle ze w monster moglibysmy wjechac niemal na plaze tj 10 km od den haag...moj kolega holender tez sie pisze na tego spota wiec nic innego nie pozostalo jak zbierac chetnych i ustalic date ja mysle ze kwiecien bylby doskonaly ja i kolega juz sie meldujemy a wy???
-
Zaawansowany Użytkownik
Na ostatnim spocie padła propozycja by powtórzyć gdzieś w okolicach kwietnia :)
Haga i okolice to też fajny teren :) myślę że jak najbardziej można by się znów spotkać.
Pozatym w kwietniu beatki mogłyby już zaprezentować się w "kolekcjach letnich" :D
Mamy czas więc na spokojnie coś się zorganizuje - ekipa w NL jest zgrana (ostatnio frekwencja 100%) więc będzie dobrze.
A i może by zaprosić (jeśli są) kolegów/koleżanki z sąsiedniej Belgii - rzut beretem :)
-
Początkujący Użytkownik
czemu nie jesli sa chetni to zapraszamy rowniez z niemiec im wiecej bialych blach zjednoczonych w nl tym lepiej no i jeszcze jak sa to beatki pzdr
-
Smerf Czepialski
Ja swoją Łaciatą przyprowadzę dopiero jakoś tydzień po świętach. Jeśli chcecie to można zrobić coś wcześniej tylko oczywiście ktoś musiałby mnie odebrać po drodze.
~wysłane poprzez Tapatalk
Uprawnienia umieszczania postów