ja juz w nl teraz szybko jointa i spac bo jutro na spota trzeba wstac heheheh a poda ktos jakis kontakt do siebie zebym tam nie bladzil jak glupi:-)
ja juz w nl teraz szybko jointa i spac bo jutro na spota trzeba wstac heheheh a poda ktos jakis kontakt do siebie zebym tam nie bladzil jak glupi:-)
I po spocie - zabieram się za obróbkę zdjęć :)
Paweł a szybciej niemożna :D:D:D
W drodze po Tucziego :)
Dyskusja "a co to za model"
Przygotowania do wyścigu
Ekipa w całej okazałości (bez fotografa niestety)
Ostatnie wskazówki przed wyścigiem :)
Do startu gotowi...
Tak się dzieje jak się próbuje jezdzić na 110%
Marcin Michał czy Mariusz bo mi umkneło ;)
Tuczi walczy z bolidem
Adus składa się do zakrętu
Walczą chłopcy dzielnie z holenderskim przciwnikiem
Tuczi kręci dobre kółko
Jak zwykle na pełnym gazie
Autor :)
Zmęczeni acz szczęsliwi
Ekipa z krainy wiatraków :)
![]()
Ostatnio edytowane przez PawelG ; 11-03-2012 o 18:50
Spokojnie spokojnie
Paweł oczywiście ze skromności zapomniał dodać, że był najlepszy nie tylko wśród nas ale i wśród całej bandy jeżdżącej o 14:00 na torze. Wiatraki zachodziły w głowę "kto zacz" ten co taki czas wykręcił :D
Paweł widzę że całą sesje wpakowałeś:Dno to moje dwa skromne,też polecą ;)Irek dzięki za pomoc i w ogóle dzięx Wam za kolejnego udanego SPOTA.Tylko szkoda że inni się nie pojawili,ale może innym razem.
Ostatnio edytowane przez Adus81 ; 11-03-2012 o 19:19
Kiedyś w "Piłkarski poker" słyszałem taki tekst: gol na wyjezdzie liczy się za dwa :D
Więc tak się bawi 7er.pl na wyjezdzie :)
Nazwiska z (e) to nasza ekipa :)
I to by było na tyle w temacie skromności :D
A nieobecni niech plują sobie w brody bo nasza skromna drużyna zgrywa się coraz lepiej.
A i wielkie dzięki dla naszej fotografki - bez niej nie byłoby tylu zdjęć :)
Ona też dziękuje(chyba)bo już śpi,gdyby nie spala,ta ja bym nie ..... atak dalej ...:D:D:Dkoledzy następnym razem pamiętajcie KIEROWNICA ;)