Ale¿ oburzenie niektórych wywo³a³ ten temat. Przecie¿ te kobiety nie oddaj± siê kosmitom, tylko facetom, pewnie ile¶ procent forumowiczów korzysta³o, tylko nikt siê nie przyzna. Pamiêtajcie, ¿e to popyt powoduje poda¿. Gdyby nie by³o facetów, którzy op³acaj± te studentki, nie by³o by interesu. Poza tym seks jest fajny, czemu wiêc nie korzystaæ? :D Nie wiem ile, ale pewnie du¿y procent tych kobiet lubi to co robi - w koñcu nikt ich do tego nie zmusza.
No przepraszam, ale kto zmusza licealistkê to zarabiania na to, ¿eby mia³a na ³adne ciuchy i imprezowanie co weekend? :D
Studentki jak potrzebuj± zarobiæ marne kilkaset z³otych na mieszkanie, to te¿ mog± po prostu popracowaæ. Ale daæ dupy ³atwiej, mniej siê narobi±, a jak maj± sta³y uk³ad, to tym bardziej jest mi³o :)
Ja te¿ uwa¿am ¿e dziewczyn typu Galerianki,Studentki,Licealistki nic nie zmusza do tego typu czynów
Robi± to z czystego wyrachowania,wygody i checi zysku bo "PO CO PRACOWAÆ JAK MO¯NA LENIUCHOWAÆ"
im sie poprostu nie op³aca i¶æ do pracy za za³ó¿my 1500 z³ bo taka kase ma uprawiaj±c sex za za³ozmy 2 dni a tam musi pracowac miesi±c - czysty ekonomiczny rachunek
A ¿e naiwnych facetów znajda zawsze od wieków tak by³o jest i bedzie to NAJSTARSZY ZAWÓD ¦WIATA nie wyginie czy tego chcemy czy nie
Jestem równie¿ za legalizacj± i opodatkowaniem prostytucji aby nie dawaæ zarobku szarej strefie
Co do wypowiedzi Olejusa - hmmm troche mo¿e przesadzona i przejaskrawiona - ale szczerze nie wierze ¿e nikt poza nim z 7er nie by³ na dziewczynkach czy to w agencji czy u studentki :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
powiem wam ze taka jedna u nas w pracy sie wprost pytala ze szuka sponsora. tera juz sie nie odzywa w tej kwesrii wiec chyba znalazla. a fajna taka :-) szkoda mi takich . potem jeszcze sobie takie galerianki dzieci zrovia i nach alimenty na siebie i bobasa oczywiscie poza wiedza rodziny faceta. baby sa teraz bardzo sprytne i trzeba na nie uwazac. chwila "relaksu" a potem p³acz i p³aæ
codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P
Co do wypowiedzi Olejusa - hmmm troche mo¿e przesadzona i przejaskrawiona - ale szczerze nie wierze ¿e nikt poza nim z 7er nie by³ na dziewczynkach czy to w agencji czy u studentkiAdasio Ty jestes drugi poza mn±. No chyba jasne, ¿e userzy 7er nie s± "bezjajowcami". Tym samym my¶lê, ¿e jeste¶my chyba z tego samego ekosystemu. Posty z cyklu "moralno¶æ, przyzwoito¶æ" bêdê jako moderator usuwa³ :D to nie "gówno prawda" tylko forum 7er.pl:-D
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !
nie ma siê co wstydziæ, przyznawaæ siê kto by³ na panienkach:laseczka:
ja sie przyznalem juz jako pierwszy wcze¶niej ;d
podobnie by³o z homoseksualizmem - o ile mnie pamiêæ nie myli to jeszcze w I polowie XX wieku byl uznawany za chorobê psychiczn±? A dzi¶ to ju¿ w zasadzie norma i nikogo nie szokuje ;)
Ostatnio edytowane przez dobrus ; 27-02-2012 o 07:48