Ja od dawna twierdzê ,¿e " DUP...CZENIE MA KOLOSALN¡ PRZYSZ£O¦Æ " :dirol:
Ja od dawna twierdzê ,¿e " DUP...CZENIE MA KOLOSALN¡ PRZYSZ£O¦Æ " :dirol:
no chlopaki wynajdujecie dziure w calym. matka pol france z coreczka? co tam moze sie dziac
codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P
Matko i córko mo¿na by rzec. To ju¿ jest chyba przekroczenie wszelkich granic ( jak córka z matk± przy jednym... ble ). Kiedy¶ takie rzeczy by³y mo¿liwe tylko w filmach xxx. A teraz widaæ, ¿e to nie takie "straszne". Jak dla mnie to nic innego jak d±¿enie do ³atwych pieniêdzy. Bo gdzie indziej mo¿na zarobiæ tak szybko takie pieni±dze specjalnie siê nie przepracowuj±c??? Mo¿na powiedzieæ, ¿e to nie moralne i nie etyczne. Ale jak d³ugo bêdzie na to popyt tak d³ugo bêdzie poda¿.
Oczywi¶ciwe ka¿dy zrobi co chce. I tym optymistycznym akcentem koñczê rozmowê w tym temacie![]()
znajomy kiedys po pijaku powiedzial tak: " dobrze, ze mam syna! a jak mu kasa z portfela zacznie znikac, to 3 noge urwe!!!" :D
to jest problem Panowie, ale moim zdaniem, ten temat moze osiagnac tyle stron, co gadzety i rarytasy:) a i tak nic z niego nie wyniknie...
http://www.uniface.pl/Humanistki-lub...ieniadze-a2837
kolejny artykulik . Jak dla mnie to zgroza. Teraz juz wiem czemu te wszystkie 15+ ubieraja sie tak wyzywajaco. W sumie jestem ciekaw czemu tak nie by³o za moich czasów , teraz o przelotny romansik to chyba ³atwo. zero owijania w bawe³ne pytanie i odpowied¼ . Co te dziewczyny soba reprezentuj±. niebawem bêdzie jak w Tajlandii. za dziewice po pilka tysiêcy za stosunek
codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P
Szczurek to w Polsce s± jeszcze dziewice? Chyba ³atwiej znale¼æ 30letni± dziewicê ni¿ 16stkê.
nie przesadzajmy, nie wszystkie s± takie. Dziewice bez problemu da siê znalezc, tylko nie mo¿na szukaæ jej w rynsztoku. Swoj± drog± czy to jest zaleta? minie sporo czasu nim dziewica bedzie w stanie zaspokoic doswiadczonego faceta. Mnie przypadkowe stosunki czy sex ma³olatów nie przeszkadza, o ile nie rodz± siê z tego dzieci bo to one w tym wszystkim najbardziej cierpi±. Teraz dzieciaki, zwlaszcza w wiekszych miastach szybciej dorastaja niz kiedys, szybciej wkraczaja w dorosle zycie. Szkoda ze nie idzie z tym w parze edukacja seksualna. film Galerianki to raczej gniot (w sensie kinematograficznym) mocno przerysowany. wszyscy kiedy¶ bylismy mlodzi, hormony szalej± nie tylko facetom ale te¿ dziewczynom wbrew stereotypowi ktory mowi ze 'im na tym nie zalezy'. Guzik prawda, laski s± takie same jak my, a czêsto nawet bardziej napalone. :p
a z tym sponsoringiem to co was tak szokuje? laska daje ogloszenie, zglasza siê parê kandydatow, wybiera sobie takiego , ktory jej odpowiada z wygladu/charakteru, kocha sie z nim parê razy w tygodniu i dostaje za to sporo hajsu (chcialbym zarabiac 6k na miesi±c :) ). przeciez podobnie czêsto wygl±da dobieranie sobie mê¿a przez kobiety - kasa, potem wygl±d i dopiero chyba na 3cim miejscu jest uczucie. Zreszt± w kolesiu ktory jest w miarê przystojny i bogaty to ³atwo siê zakochaæ ;) podobnie¿ jak w takiej kobiecie
Ostatnio edytowane przez dobrus ; 19-02-2012 o 16:27
Ale Panowie mnie zaskakuje Wasze zaskoczenie. Nie jest tak, ¿e je¿eli siê o czym¶ g³o¶no nie mówi to znaczy, ¿e tego nie ma. Proste od "EN leci" s± kobiety do walenia i do rodzenia dzieci.
Podobnie jak animals sex ... teraz szokuje, za 50 lat oka¿e siê ¿e w praktyce u co 4 zalogowanego u¿ytkownika 7er.pl :D
Ostatnio edytowane przez olejus ; 20-02-2012 o 13:49
Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !