Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 41

W±tek: galerianki to juz przesz³o¶æ

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar siwymetal
    Do³±czy³
    Aug 2011
    BMW
    E65 745i 2001
    Sk±d
    Göteborg,Szwecja
    Niestety monogamia jest wymyslem cz³owieka a my wszyscy nie jeste¶my do niej genetycznie przystosowani,problemem jest tylko sposób zaspokajania swoich potrzeb po za zwi±zkiem,bo raczej wystêpowanie poci±gu do innych osób (nie partnerów) jest po za dyskusj±.Prostytucja tak samo jak us³ugi ¶wiadczone przez ko¶ció³ powinny byæ opodatkowane i cena powinna byæ rynkowa,bo w obu tych profesjach zbyt wiele jest po ciemnej stronie.
    Wracaj±c do tematu w±tku to doro¶li "rubta co chceta" a pedofilia powinna byæ karana i nawet sobie nie chcê wyobra¿aæ jak ¼le ¿yczê tym "ludziom".
    "W³a¶ciwo¶ci± cz³owieka jest b³±dziæ, g³upiego - w b³êdzie trwaæ" (Cyceron)

Vip Vip Awatar lockbud
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    By³o E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Sk±d
    - Sosnowiec
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta

A zdrada zawsze by³a, jest i bêdzie norm±.

lepiej wyrwaæ jak±¶ ³adn± g³upi± ma³olatê jakich s± setki w klubach - zawsze to jednak inaczej .
    Jak czytam takie posty to mi nie dobrze, z³apiesz HIV to bardzo szybko zmienisz zdanie i ¿yczê tego wszystkim tak podchodz±cym do tematu, wtedy bêdzie sporo czasu na przemy¶lenia czy to naprawedê bylo warto.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Guner
    Do³±czy³
    Dec 2010
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Sk±d
    Lublin
    po pierwsze to radzilbym nie mylic studentek z okresu sprzed reformy edukacji ze zbieranina , ktora konczy teraz studia i nie dziwi mnie, ze mlode prostytutki stanowia jakastam czesc populacji konczacej teraz 'studia'...artykuliki tego typu sa zwykle bardzo naciagane i nie biora pod uwage kontekstu , zmian w oswiacie itd., dobry przyklad to same 'galerianki', fakt medialny, nigdzie tego typu prostytutek w centrum handlowym nie zauwazylem, sponsoring 'studentek' jak najbardziej istnieje i 4.000 pln netto miesiecznie za wylacznosc jest cena obowiazujac± w wielu sredniej wielkosci miastach....natomiast nie nalezy mylic tego typu mlodych prostytutek 'studentek' ze studentkami w klasycznym rozumieniu tego slowa bo wiekszosc tych dziewczyn za starych czasow skonczyla by edukacje na zawodowoce i artykulik zaczynalby sie od zdania 'mlode szwaczki ci±gna za 50 pln' lub cos w tym stylu....nie byloby to oczywiscie juz tak chwytliwe i atrakcyjne czytelniczo....druga rzecz, ze konstatacja, ze kurestwo to biznes rodzinny nie jest chyba odkryciem dziennikarskim na miare pulitzera....

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar arturo193
    Do³±czy³
    Oct 2011
    BMW
    W planach E38 750i
    Sk±d
    Norwegia
    Cytat Zamieszczone przez lockbud Zobacz posta
    , z³apiesz HIV to bardzo szybko zmienisz zdanie i ¿yczê tego wszystkim tak podchodz±cym do tematu
    Zastanowi³e¶ sie nad tym co napisale¶...chyba nie a jesli tak to szkoda mi Ciebie.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Vip Vip Awatar lockbud
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    Sk±d
    - Sosnowiec
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Zastanowi³e¶ sie nad tym co napisale¶...chyba nie a jesli tak to szkoda mi Ciebie.
    Jestem pewien na 100% tego co naisa³em, nastêpnym razem ka¿dy korzystaj±c z przypadkowego sexu niech pomy¶li choæ by chwilê, g³ow±, bo nie jeden odda³ by wszystko ¿eby wróciæ czas, pozdrawiam.

70% mniej zachorowañ my¶l±c g³ow± a nie ......

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    wiele
    Sk±d
    ¦l±sk
    je¶li chodzi o prostytutki to niestety mo¿na siê obawiaæ, i to jest bardzo dobry argument za legalizacj±, wtedy one beda badane i nie bedzie problemu. Ja z ich uslug nie korzystam ale nikomu ¼le nie ¿yczê.. zwlaszcza ze aids to bardzo przykra choroba dla chorego i calej jego rodziny. jesli chodzi o jakies przypadkowe kontakty z kolezankami itp to raczej ma³e jest ryzyko, rownie dobrze ta jedna jedyna ktora poznasz moze byc zara¿ona i nawet o tym nie wiedzieæ ;)

Super Moderator Awatar olejus
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Sk±d
    Wroc³aw
    @szczurek a co jest tak dziwnego w artykule który zapocz±tkowa³ ten temat ? Czy co¶ siê zmieni³o od czasów staro¿ytnych rzymian oprócz tych idiotycznych nazw jak sponsoring czy dama do towarzystwa ?

Jebaxxx na boku by³o, jest i bêdzie i nawet mimo tych piêknych moralnych s³ów / ostrze¿eñ o których pisz± co niektórzy ¶wiat sie raczej nie zmieni.
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 18-02-2012 o 21:58
    Piæ trzeba ! Je¶æ mo¿na !

Vip Vip Awatar lockbud
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    Sk±d
    - Sosnowiec
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    je¶li chodzi o prostytutki to niestety mo¿na siê obawiaæ, i to jest bardzo dobry argument za legalizacj±, wtedy one beda badane i nie bedzie problemu. Ja z ich uslug nie korzystam ale nikomu ¼le nie ¿yczê.. zwlaszcza ze aids to bardzo przykra choroba dla chorego i calej jego rodziny. jesli chodzi o jakies przypadkowe kontakty z kolezankami itp to raczej ma³e jest ryzyko, rownie dobrze ta jedna jedyna ktora poznasz moze byc zara¿ona i nawet o tym nie wiedzieæ ;)
    Uwa¿asz ¿e ka¿da prostytutka bêdzie siê badaæ po ka¿dym klijencie, proszê ciê pomy¶l trochê.
    Kontakty z kole¿ankami te¿ na 100% nie daj± pewnoci, ale je¿eli znajomo¶ci zaczynasz od sexu to masz co masz na w³ase ryzyko. Jestem m³ody i mo¿e staromodny ale za to jest szansa ¿e do¿yje do emerytury :)
    a reszta ...... szybko i krótko :)

Jeszcze raz 70% mniej my¶l±c g³ow± :)

Ps. szczurek ty jak ju¿ wymy¶lisz temat to masakra. :)

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Ja od dawna twierdzê ,¿e " DUP...CZENIE MA KOLOSALN¡ PRZYSZ£O¦Æ " :dirol:

Vip Vip Awatar lockbud
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    Sk±d
    - Sosnowiec
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta

Jebaxxx na boku by³o, jest i bêdzie i nawet mimo tych piêknych moralnych s³ów / ostrze¿eñ o których pisz± co niektórzy ¶wiat sie raczej nie zmieni.
    A ja my¶lê ¿e by³o by du¿o gorzej, gdyby nie te piêkne moralne s³ówka.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •