Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 41

W±tek: galerianki to juz przesz³o¶æ

Vip Vip Awatar szczurek
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pêdzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    Sk±d
    wrocek city

galerianki to juz przesz³o¶æ

http://www.hotmoney.pl/artykul/1000-...nternetu-24024
    ja my¶la³em ze takie rzeczy to sie zdarzaja tylko w filmach po 23 !!!! no poprostu szkoda mi tych dziewczyn.

a tutaj taki rodzinny interes

Najbardziej kuriozalnym przypadkiem by³ anons znaleziony pewnego pa¼dziernikowego wieczora na eamore. Zaczyna³ siê stosunkowo niewinnie: „Kasia 43 lata, kosmetyczka, pracuj±ca na w³asny rachunek, u¶miechniêta, pracowita, pochodzenie polsko-francuskiego”.

Dalej jest ju¿ niestandardowo. „Moje zainteresowania podziela córka-studentka, lat 20. To znaczy chcemy mieæ jednego przyjaciela”. Kasia proponuje 4 tys. z³ kieszonkowego miesiêcznie dla siebie i córki. W ³ó¿ku s± gotowe „na niemal wszystko”.
    codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar krzysiek7er
    Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Sk±d
    Finlandia
    Kiedy¶ czyta³em forum. Dziewczyna siê pyta³a co inne my¶l± w³a¶nie o takim sposobie utrzymywania siê. I o zgrozo ok 80% uwa¿a³o to za co¶ normalnego. Nie nazywa³y siê prostytutkami czy utrzymankami tylko traktowa³y to jako normalny sposób na ¿ycie. I nie uwierzê je¶li kto¶ mi powie, ¿e w Polsce nie ma w ogóle pracy i to jedyny sposób by ¿yæ godnie, bo trudno pogodziæ studia i pracê bo nie starczy bo to bo tamto. Jak pozna³em moj± ¿onê studiowa³a dziennie, pracowa³a w TRW i czasem w kawiarni dorabia³a i jako¶ dawa³a radê a sama mieszkanie wynajmowa³a. Takie "gotowe na wszystko" to nic innego jak pój¶cie na ³atwiznê.

Teraz zamiast galerianek bêd± jeszcze krawcowe: Jak kupisz mi loda to zrobiê Ci d¿insy.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    wiele
    Sk±d
    ¦l±sk
    có¿, to ¿adna nowo¶æ przecie¿. Mnie to ¿al jest facetów p³ac±cych za sex, laski ci±gn± z nich ³adny hajs a na boku lej± z tych jeleni ¿e masakra. No i szkoda troche ch³opaka, ktorego dziewczyna ma 4 sponsorów haha. :D Zreszt± z punktu widzenia faceta te¿ chyba lepiej posuwaæ tak± studentkê ni¿ jak±¶ szmirê z ulicy. ale takie czasy. mlode dziewczyny, w wieku 14-25 lat s± niemniej zepsute ni¿ chlopaki. Tak czy siak robi± to z byle kim, byle gdzie a tutaj dodatkowo bior± jeszcze kase, wiêc po czê¶ci rozumiem je. Na pewno jest to kwestia wychowania i ¶rodowiska, w jakim siê obracaj± (dzi¶ bycie dziewic± w wieku 15lat to wstyd) . Media te¿ robi± swoje i efekty s± jakie s±
    Ostatnio edytowane przez dobrus ; 18-02-2012 o 10:51

Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    Sk±d
    Finlandia
    Dobrus ka¿dy ma inne pojêcie godno¶ci i poszanowania samego siebie. Ty to po czê¶ci rozumiesz, ja nie. Skoro kobietê pracuj±c± w agencji nazywa siê dziwk± to tak samo mo¿na nazwaæ tak± studentkê. Jedna i druga robi to samo za kasê. Ale to sta³o siê zbyt popularne. By³a nawet taka anegdota:

Ojciec pyta syna jak minê³a noc po¶lubna:
    Syn - Nieciekawie. Po wszystkim z przyzwyczajenia wyci±gn±³em portfel i po³o¿y³em ¿onie 200z³ na stoliku.
    Ojciec - To faktycznie wpadka. A co ona na to?
    Syn - Wyda³a mi 50z³.

A co do seksu byle gdzie i byle z kim, to bardziej razi nie to, ¿e jaka¶ tam studentka oddaje siê za kasê. Gorsze s± 13,14latki, które maj± radochê z gier typu "s³oneczko". I nie mo¿na tego t³umaczyæ, ¿e takie czasy. Bo co by¶ zrobi³ jak by¶ siê dowiedzia³, ¿e Twoja córka robi takie rzeczy? Wzruszy³ by¶ ramionami i powiedzia³: Takie czasy.??? Nie s±dzê.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    wiele
    Sk±d
    ¦l±sk
    hahaha ¿art dobry ;D

wiesz..a jak nazwaæ dziewczynê, ktora jest w stalym zwi±zku od roku i zdradza swojego faceta (ktorego niby kocha) srednio raz na 3 miesiace, bo jak sama mowi du*** jej sie chce? to te¿ dziwka. Zreszt± faceci te¿ zdradzaj±, no nikt nie jest ¶wiêty. To tylko sex. Ludzie którzy pracuj± gdzie¶ przy ta¶mie, na budowie itd te¿ oddaj± swoje cialo i czas za kasê. Kwestia podej¶cia.

a 14latki id± duu¿o dalej niz 'sloneczko' .. s± 15,16 latki ktore wiedz± o sexie wiêcej ni¿ 35letnia ¿ona niejednego z was :D

a ja dzieci jeszcze nie mam (mam 25lat) i raczej mieæ nie chcê, natomiast gdybym sie dowiedzial ze moja córka rozpoczela zycie seksualne to pierwsze co bym zrobil to poszedl z ni± po tabsy do ginekologa. ;)

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Proszê z rozwa¿ne pisanie postów...bêdê monitorowaæ ten w±tek, i je¿eli siê oka¿e ¿e posty s± zbyt atakuj±ce/obra¿aj±ce innych u¿ytkowników to pozamiatam.
    Pozdrawiam :)
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    Sk±d
    Finlandia
    Ja mam 27 lat i te¿ nie mam dzieci. Czy bêd±... nie wiem chocia¿ chcia³bym. Aczkolwiek chyba te¿ co bym zrobi³ to porozmawia³ i lecia³ po jakie¶ anty"stresy" ;D.

Nie ma co gdybaæ. Nic siê nie poradzi na taki stan rzeczy. A kobieta, która jest w zwi±zku, mówi partnerowi jak to go kocha a jak ten wychodzi to ta ju¿ dzwoni klienta to... to brak mi s³ów jak to nazwaæ. Ja nie chodzi³em do agencji i nie mam zamiaru. Jestem zbyt m³ody i zbyt przystojny, ¿eby za to p³aciæ... iiiiiihaaaaaa ;D.

A i co¶ mi siê przypomnia³o. W Polsce jest taka pigu³a anty-po ( postinor czy jako¶ tak ). I to jest p³atne. W Finlandii tak± tabletkê dostajesz za free w aptece!!! Nie trzeba mieæ 18 lat. Krótki wywiad z farmaceutk± i masz. Podejrzewam, ¿e w Polsce dziewczyny mia³y by po 4 w torebkach na dyskotekach. Wychodzi wiêc na to, ¿e nie takie czasy mamy, tylko takie ¶rodowisko. Tutaj m³odzie¿ jest ¶wiadoma zagro¿enia jakie niesie przypadkowy seks. Owszem korzystaj± z niego, ale siê zabezpieczaj± i du¿a wiêkszo¶æ 18 latek z dzieckiem, ma to dziecko ¶wiadomie. Natomiast norm± tutaj jest zdradzanie siê przez ma³¿eñstwa czy partnerów ( konkubinat ma tu prawie te same prawa co ma³¿eñstwo ), i to nie po kryjomu. Partnerzy wiedz± o swoich "kochankach" i czasem zdarza siê, ¿e w czwórkê plus dzieci id± na zakupy. Tego ju¿ nie rozumiem :P

Bezi: Nie mamy zamiaru nikogo obra¿aæ. To, ¿e nazywamy rzeczy po imieniu to inna sprawa. Nie podajemy nazwisk czy konkretnych osób. Ale dobrze bêdziemy siê pilnowaæ :) Pozdrawiam równie¿.
    Ostatnio edytowane przez krzysiek7er ; 18-02-2012 o 11:32

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    wiele
    Sk±d
    ¦l±sk
    W polsce to ludzie zaraz zrobili by z postinoru ¶rodek antykoncepcyjny ;) aczkolwiek dostep do niego powinien byc latwiejszy, chocby bez recepty. Zreszta mo¿na po¿yczyc od kogos i wzi±æ seriê kilku niektorych pigulek anty naraz zamiast postinoru, wychodzi na to samo (hormony). No i jest jeszcze strona xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx na ktorej mozna siê legalnie zaopatrzyc w tabl. wczesnoporonne do 4 miesi±ca.. tak¿e ogólnie ¿eby sobie zrobiæ dziecko dzi¶ to naprawdê trzeba chcieæ.

A zdrada zawsze by³a, jest i bêdzie norm±. To chyba le¿y w ludzkiej naturze obu p³ci i nie ma co gdybaæ na ten temat. ;) podobnie jak popyt na platny sex tak¿e bêdzie zawsze. Mnie osobi¶cie to nie razi jako¶ szczególnie, jestem calkowicie ZA legalizacja prostytucji - one bêd± zdrowe, ty nie bedziesz sie martwil ze zlapiesz 3 litery ktore moze przemienia sie w 4 po jakims czasie, nie bedziesz musial stykac sie ze swiatem przestepczym aby pojsc na dziwke, podatki na drogi beda, wszystko git. Mnie osobiscie sex za kasê nei podnieca, raz by³em w domu publicznym (bardziej za namow± kolegow i z ciekawosci niz w wyniku niezaspokojonych potrzeb) ale lipa, nie jestem jakos szczególnie wra¿liwy jednak przynajmniej ta odrobina uczuc musi byc ;) Dlatego dziwi± mnie faceci ktorzy s± stalymi klientami, lepiej wyrwaæ jak±¶ ³adn± g³upi± ma³olatê jakich s± setki w klubach - zawsze to jednak inaczej .

ZAKAZ LINKOWANIA KOMERCYJNYCH ADRESOW WWW.
    Ostatnio edytowane przez Bezi ; 18-02-2012 o 13:41

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna
    Najlepsze jest to ¿e 'Panie od sponsoringu' bêd± musia³y wydawaæ paragony za us³ugê ;) Na kasie bêd± nabija³y kody : us³uga ..kod1 , us³uga taka kod2 itd. ;) M±¿ wróci do domu z paragonem w portfelu , ¿ona znajdzie i zonk ;)- nie ma t³umaczenia ¿e to z Biedronki !

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Do³±czy³
    Sep 2011
    BMW
    Sk±d
    Finlandia
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Najlepsze jest to ¿e 'Panie od sponsoringu' bêd± musia³y wydawaæ paragony za us³ugê ;) Na kasie bêd± nabija³y kody : us³uga ..kod1 , us³uga taka kod2 itd. ;) M±¿ wróci do domu z paragonem w portfelu , ¿ona znajdzie i zonk ;)- nie ma t³umaczenia ¿e to z Biedronki !
    - Kochanie co to za paragon na 150z³? Co kupi³e¶?
    - Parê wszy i rze¿±czkê misiu.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •