-
Zaawansowany Użytkownik
W polsce to ludzie zaraz zrobili by z postinoru środek antykoncepcyjny ;) aczkolwiek dostep do niego powinien byc latwiejszy, chocby bez recepty. Zreszta można pożyczyc od kogos i wziąć serię kilku niektorych pigulek anty naraz zamiast postinoru, wychodzi na to samo (hormony). No i jest jeszcze strona xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx na ktorej mozna się legalnie zaopatrzyc w tabl. wczesnoporonne do 4 miesiąca.. także ogólnie żeby sobie zrobić dziecko dziś to naprawdę trzeba chcieć.
A zdrada zawsze była, jest i będzie normą. To chyba leży w ludzkiej naturze obu płci i nie ma co gdybać na ten temat. ;) podobnie jak popyt na platny sex także będzie zawsze. Mnie osobiście to nie razi jakoś szczególnie, jestem calkowicie ZA legalizacja prostytucji - one będą zdrowe, ty nie bedziesz sie martwil ze zlapiesz 3 litery ktore moze przemienia sie w 4 po jakims czasie, nie bedziesz musial stykac sie ze swiatem przestepczym aby pojsc na dziwke, podatki na drogi beda, wszystko git. Mnie osobiscie sex za kasę nei podnieca, raz byłem w domu publicznym (bardziej za namową kolegow i z ciekawosci niz w wyniku niezaspokojonych potrzeb) ale lipa, nie jestem jakos szczególnie wrażliwy jednak przynajmniej ta odrobina uczuc musi byc ;) Dlatego dziwią mnie faceci ktorzy są stalymi klientami, lepiej wyrwać jakąś ładną głupią małolatę jakich są setki w klubach - zawsze to jednak inaczej .
ZAKAZ LINKOWANIA KOMERCYJNYCH ADRESOW WWW.
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 18-02-2012 o 12:41
Uprawnienia umieszczania postów