Ależ oburzenie niektórych wywołał ten temat. Przecież te kobiety nie oddają się kosmitom, tylko facetom, pewnie ileś procent forumowiczów korzystało, tylko nikt się nie przyzna. Pamiętajcie, że to popyt powoduje podaż. Gdyby nie było facetów, którzy opłacają te studentki, nie było by interesu. Poza tym seks jest fajny, czemu więc nie korzystać? :D Nie wiem ile, ale pewnie duży procent tych kobiet lubi to co robi - w końcu nikt ich do tego nie zmusza.
No przepraszam, ale kto zmusza licealistkę to zarabiania na to, żeby miała na ładne ciuchy i imprezowanie co weekend? :D
Studentki jak potrzebują zarobić marne kilkaset złotych na mieszkanie, to też mogą po prostu popracować. Ale dać dupy łatwiej, mniej się narobią, a jak mają stały układ, to tym bardziej jest miło :)
Ja też uważam że dziewczyn typu Galerianki,Studentki,Licealistki nic nie zmusza do tego typu czynów
Robią to z czystego wyrachowania,wygody i checi zysku bo "PO CO PRACOWAĆ JAK MOŻNA LENIUCHOWAĆ"
im sie poprostu nie opłaca iść do pracy za załóżmy 1500 zł bo taka kase ma uprawiając sex za załozmy 2 dni a tam musi pracowac miesiąc - czysty ekonomiczny rachunek
A że naiwnych facetów znajda zawsze od wieków tak było jest i bedzie to NAJSTARSZY ZAWÓD ŚWIATA nie wyginie czy tego chcemy czy nie
Jestem również za legalizacją i opodatkowaniem prostytucji aby nie dawać zarobku szarej strefie
Co do wypowiedzi Olejusa - hmmm troche może przesadzona i przejaskrawiona - ale szczerze nie wierze że nikt poza nim z 7er nie był na dziewczynkach czy to w agencji czy u studentki :D
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
powiem wam ze taka jedna u nas w pracy sie wprost pytala ze szuka sponsora. tera juz sie nie odzywa w tej kwesrii wiec chyba znalazla. a fajna taka :-) szkoda mi takich . potem jeszcze sobie takie galerianki dzieci zrovia i nach alimenty na siebie i bobasa oczywiscie poza wiedza rodziny faceta. baby sa teraz bardzo sprytne i trzeba na nie uwazac. chwila "relaksu" a potem płacz i płać
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Co do wypowiedzi Olejusa - hmmm troche może przesadzona i przejaskrawiona - ale szczerze nie wierze że nikt poza nim z 7er nie był na dziewczynkach czy to w agencji czy u studentkiAdasio Ty jestes drugi poza mną. No chyba jasne, że userzy 7er nie są "bezjajowcami". Tym samym myślę, że jesteśmy chyba z tego samego ekosystemu. Posty z cyklu "moralność, przyzwoitość" będę jako moderator usuwał :D to nie "gówno prawda" tylko forum 7er.pl:-D
Pić trzeba ! Jeść można !
nie ma się co wstydzić, przyznawać się kto był na panienkach:laseczka:
ja sie przyznalem juz jako pierwszy wcześniej ;d
podobnie było z homoseksualizmem - o ile mnie pamięć nie myli to jeszcze w I polowie XX wieku byl uznawany za chorobę psychiczną? A dziś to już w zasadzie norma i nikogo nie szokuje ;)
Ostatnio edytowane przez dobrus ; 27-02-2012 o 06:48