Witam wszystkich

Wątek: Witam wszystkich

1. Awatar jaro5

jaro5 powiedział/a:
    witam,ja ostatnie 5 lat śmigałem alpiną B10 tylko 3.2. Auto zaje fajne ale jak wsiadłem do E65 to porównanie 2 epok.Zanim nie zasmakowałem nowszej budy to tak se gadałem - a co tam e65 czy e60.ale naprawdze jest różnica.pozdrawiam i witam.

2. Awatar dray

dray powiedział/a:
    Zarejestrowałem się tu dawno, zamiast e38 w międzyczasie kupiłem x5, ale teraz ponownie wracam z pomysłem e38 740i/740iL

Alpina była kupowana z założeniem samochodu na zawsze, te plany nie uległy zmianie. Jeździ tylko w sezonie letnim, kiedy pada staram się jeździć innym samochodem.

Ponieważ nie wstawiałem fotek postanowiłem że dziś to nadrobię.
    Po kilku latach posiadania naszło mnie na manuala, wleciała skrzynia 6 biegowa i szpera z M5, oraz założyłem felgi 19'' (oryginalne Alpina do modelu e39 z tym że z wersji V8S) Wszystkie zmiany są oczywiście odwracalne.

Ostatnio edytowane przez dray ; 18-07-2013 o 18:34
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic5639_1.gif
    B10 V8 #282

3. Awatar tuczi77

tuczi77 powiedział/a:
    fap fap fap :medit:

4. Smoku powiedział/a:
    Pieknosci

5. Awatar vramzes

vramzes powiedział/a:
    witam :) piękne BMW , powodzenia w znalezieniu godnej 7er

6. e32maciek powiedział/a:
    mocne

7. Awatar jareczek256

jareczek256 powiedział/a:
    Ja ciez pitole śliczne auto, gratuluje jak nie wiem co, znaleźć godnego następce będzie strasznie ciężko. Ale co tam trzymam kciuki
    BMW - radość z jazdy!

8. BMW MANIA powiedział/a:
    cześć Andrzeju!
    przepiękna bestia!!!!!

9. Awatar ManiacDrifting

ManiacDrifting powiedział/a:
    E39 mi się nie podoba ogólnie jako model chodzi o bryłę, Ale Wnętrze tej alpiny wyposażenie i detale zwalają z nóg fajnie wyglądają przyciski na fotelach i ich funkcje a do czego jest dźwigienka na oparciu fotela?
    Naprawdę widać że to bardzo poszanowane i fajne auto tutaj nie pozostaje nic innego jak pogratulować super auta bo myślę że każdy z tego forum w tym ja bardzo chciałby mieć swoją taką Alpine.

10. Awatar dray

dray powiedział/a:
    Ta dźwignia pozwala na złożenie fotela do przodu - jak w coupe. Fotele były zapewne uniwersalne do kilku modeli samochodów. Jest to fotel Recaro Ergomed DSE, wcześniejsze wersje tych foteli były w Alpinie B10 (e34) czy też Alpinie B8 (e36). Aby rozwiać ewentualne wątpliwości czy to fabryczne fotele wklejam fragment rachunku zakupu :D
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic5639_1.gif
    B10 V8 #282