Zmieniałem sprężyny z tyłu u siebie ponad rok temu. Też bałem się, że samochód za bardzo usiądzie, a że mam butle z gazem w bagażniku, to kupiłem K+F wzmacniane. No i jest ciut za wysoko, więc może dobre byłyby zwykłe K+F.
Zmieniałem sprężyny z tyłu u siebie ponad rok temu. Też bałem się, że samochód za bardzo usiądzie, a że mam butle z gazem w bagażniku, to kupiłem K+F wzmacniane. No i jest ciut za wysoko, więc może dobre byłyby zwykłe K+F.
Do wczoraj u mnie wyglądało to tak, czyli z nowymi, dwutygodniowymi sprężynami Lesjofors założonymi zgodnie z katalogiem:
Myślałem, że dzisiaj się to zmieni, ale.. dzisiaj sprężyny zostały wymienione na te niby od NIVO, wszystko miało być cacy, a jest tak samo albo nawet gorzej. Aż mi się nie chciało już zdjęć robić.. Pozostaje kupić chyba te sprężyny K+F.
Mógłbyś podać gdzie kupiłeś/ jaka cena? Mi na allegro pokazało tylko jedną ofertę sprężyn tej firmy, do tego na przód. Jeśli to nie problem, mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie, jak wygląda auto po wymianie?