Pokaż wyniki od 1 do 10 z 196

Wątek: Spręzyny tylne-wymiana, jaka firma.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i M62
    Blog
    4
    Zmieniałem sprężyny z tyłu u siebie ponad rok temu. Też bałem się, że samochód za bardzo usiądzie, a że mam butle z gazem w bagażniku, to kupiłem K+F wzmacniane. No i jest ciut za wysoko, więc może dobre byłyby zwykłe K+F.

Vip Vip
    BMW
    brak
    Do wczoraj u mnie wyglądało to tak, czyli z nowymi, dwutygodniowymi sprężynami Lesjofors założonymi zgodnie z katalogiem:

Myślałem, że dzisiaj się to zmieni, ale.. dzisiaj sprężyny zostały wymienione na te niby od NIVO, wszystko miało być cacy, a jest tak samo albo nawet gorzej. Aż mi się nie chciało już zdjęć robić.. Pozostaje kupić chyba te sprężyny K+F.

Cytat Zamieszczone przez marekzegarek Zobacz posta
    Zmieniałem sprężyny z tyłu u siebie ponad rok temu. Też bałem się, że samochód za bardzo usiądzie, a że mam butle z gazem w bagażniku, to kupiłem K+F wzmacniane. No i jest ciut za wysoko, więc może dobre byłyby zwykłe K+F.
    Mógłbyś podać gdzie kupiłeś/ jaka cena? Mi na allegro pokazało tylko jedną ofertę sprężyn tej firmy, do tego na przód. Jeśli to nie problem, mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie, jak wygląda auto po wymianie?

Uprawnienia umieszczania postów