Witam ;) bardzo ładne zmian, no i dbasz o autko,tak trzymac :D
Witam ;) bardzo ładne zmian, no i dbasz o autko,tak trzymac :D
Witam ponownie :)
Bardzo ładnie działasz z autkiem - oby tak dalej:)
Piękne zmiany :shock:
Naprawdę gratuluje :D
Only E38
Dzieki wielkie za mile slowa :)
Nie dziękuj :) Siedem jest bardzo wdzięcznym autem do takich prac, a wykonane własnoręcznie cieszą najbardziej! To się ceni ;)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
[quote="mongooes"]Postanowilem zaktualizowac moj "profil" na 7er. Oto kilka zmian, ulepszen, napraw jakie przeszla w moich rekach przez okres ponad roku :D Mam nadzieje, ze ilosc fotek nie pozabija Waszych komputerow. Jezeli bedzie trzeba to podziele posta na kilka.
Odswiezenie drewienka srodkowego - polerka:
W jaki sposob zrobiles taki efekt drewna?
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Papier scierny 1000, a potem pasta lekkoscierna na wiertarce i polerowanie na lustro. Niestety praca bardzo czaso-nerwo-chlonne :)
Spokojnie wystarczy 2000. Nie trzeba przecież tego mocno trzeć, a jedynie widoczne rysy. Ja właśnie obrabiałem drewno drobnym papierem, i do polerowania wystarczyła szmatka w ręku (z pastą lekko ścierną oczywiście - Tempo K2). A żeby było szybciej przy głębokich rysach, to najpierw 1000 potem 2000 i pasta, i będzie miodzio lustereczko :DZamieszczone przez mongooes
Spokojnie wystarczy 2000. Nie trzeba przecież tego mocno trzeć, a jedynie widoczne rysy. Ja właśnie obrabiałem drewno drobnym papierem, i do polerowania wystarczyła szmatka w ręku (z pastą lekko ścierną oczywiście - Tempo K2). A żeby było szybciej przy głębokich rysach, to najpierw 1000 potem 2000 i pasta, i będzie miodzio lustereczko :D[/quote]
U mnie byly spore rysy, dlatego 1000. Pozatym jak stosowalem technike 1000->1500->2000-> polerka osiagalem gorsze wyniki do 1000->polerka :D
siemka mongooes :) Piękne masz autko![]()