Witaj Łukasz ;) Niech kobietka trochę pojeździ na luzaka po trasie i ogarnie wielkość buni . Potem ciężko bedzie Tobie siąść za kierownice ;D ;D Powodzonie i bez awaryjnej jazdy ;)
Witaj Łukasz ;) Niech kobietka trochę pojeździ na luzaka po trasie i ogarnie wielkość buni . Potem ciężko bedzie Tobie siąść za kierownice ;D ;D Powodzonie i bez awaryjnej jazdy ;)
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
glownie chodzi o to ze mieszkamy w malej miejscowosci pod amsterdamem w holandi ja male miasteczko to i wasko wszedzie i malo miejsc do zaparkowania a mysle ze e36 compact to jest idealne auto dla niej tylko oczywiscie 2.5 ,a niechce tez zeby sie okazalo ze po pol roku jej prob trzeba bedzie 7er malowac:-)
A to zmienia postać sprawy ;)
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Witam, 7 niestety nie kojarzę.
Co do Twoich rozmyślań, to wszystko tylko nie compakt :)
Powitać w gronie E32 ;)!!
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
moze jednak ktos ja kojarzy??
odsmaze troszke kotleta gdyz wiele sie pozmienialo w mojej beatce(fotki beda pozniej) a dalej nikt jej nie kojarzy to dziwne moze ta naklejka na szybie byla dodana tylko po to aby sprzedac auto???