hehhe. wiesz. ja mialem juz kilkanascie aut. i zawsze szukałem aut "dziwnych" (rzadkie silniki, często turbo, rzadkie modele, trudne w częściach itp itd). każde mi ojciec odradzał :) bo dla niego to kadet, czy golf I to są dobre auta, bo proste ;)
a pragmatyzm w tym wypadku objawaia się tym, że wiem że ponad 12 letnie auto, nie ważne czy to 7er czy audi to loteria. i że audi jest 20% droższe w utrzymaniu i 10% bardziej awaryjne nie robi, bo w tym wieku, to moze sie trafic zupelnie odwrotnie. i te różnice (wzięte oczywiscie z sufitu) są pomijalne :)
a co do duszy to zgoda ;) rozumiem. ale akurat linia D2 uważam za ponadczasową i ówcześnie bardzo fajną.
aa1. za bardzo sie spinasz
to nie jest prowokacja a dyskusja na "hyde park". bom poczynił spostrzeżenie - nie podoba Ci się, nie musisz dyskutować. jestem świeżak na TYM forum, ale mam staż z innych i z trolowania wyrosłem ładnych kilka lat temu.
2. jakie granie na nerwach? czy ja próbuję kogoś do czegoś namawiać?
nikt mnie nie zmusza do oglądania 7emek i a8mek. nie zdziwie się jak po kilkumiesięcznych poszukiwaniach skończe z jakimś Volvo T6, bo akurat się trafi okazja ;) a podyskutować nie wolno? a że na forum 7er piszą mi, kup 7er to naprawde szok ;)
3. idąc Twoim tokiem rozumowania, żadna dyskusja nie ma sensu, bo WSZYSTKO zostało już gdzieś, kiedyś napisane. a jedyne co zostało to pisanie: użyj szukajki, ocena nowego auta na allegro i ustawianie spotów. Wszystko inne już gdzieś było...
IMHO wlasnie od takiej dyskusji są działy off topic ;)
na początku wydawało mi sie ze kupie e32. ale niestety stan jest bardzo słaby podaży i egzemplarzy. poszerzyłem zakres poszukiwan do e38, a teraz dodatkowo do a8. chce auto na lato, na wypady weekendowe, i e32 boje sie ze nie znajde fajnego. dlatego troche zmodyfikowałem plany :)
czerwona nie była aż taka piękna. "moi ludzie" byli oglądać w Białym Stoku i odradzili wycieczke:)

Odpowiedz z cytatem