-
Vip
Vip
Marcin jest pod telefonem i w bagażniku.. za navi i zmieniarka
-
Vip
Vip
tego nie wiem, ale.. w e39 jak wsadziłem kartę pod telefon to za cholerę nie chciał ruszyć.. Pomogł bagażnik.. tamten czytnik czyta chyba też nowsze karty..
-
Doświadczony Użytkownik
O to chyba rozwiazaliscie mi problem w E39
Bo wlasnie czytnik pod telefonem nie dziala mi a raczej nie czyta SIM :) :mrgreen:
-
Vip
Vip
w e39 jest tak samo jak w e38 drugi czytnik w bagażniku
-
Początkujący Użytkownik
czyli jak włozymy karte do czytnika w bagarzniku to bedzie telefon działał tak ?
-
Zaawansowany Użytkownik
Odgrzebie trochę temat, aby nie zakładać nowego tematu. Może mi ktoś powiedzieć jak skasować sms-y z telefonu i BC? Wchodzę w opcje tel, sms i wciskając delete nic się nie dzieje po dłuższym czasie.
-
Zaawansowany Użytkownik
chiken podpowiedz mi jak w ogóle wejść w menu sms bo nie mam pojęcia co i gdzie włączyć
BMW - radość z jazdy!
-
Początkujący Użytkownik
Jak dobrze pamiętam masz na słuchawce symbol ksiązki i strzałkami klikasz aż dojdzie do "Dodaj nowy wpis" potem ok i tam też było znowu pare rzeczy do wyboru i wybieramy "nowy" czy coś takiego jak później pójde do auta to sprawdze to napisze dokładniej. Ja mam po Polsku, karta z Plusa tylko działa i też są smsy na ekraniku./
-
Zaawansowany Użytkownik
Jeśli chodzi o ekran 4:3 to w menu wchodzisz "telephone" ->functions-> sms i już jesteś.
Rozwiązałem sprawę kasowania smsów tylko że w telefonie bo nigdy nim się tak bardzo do tej pory nie bawiłem.
Tel BMW:
1. Menu
2. Strzałka w prawo pod "9"
3. Komunikaty
4. Ok
5. Odebrane wiadomości
6. Wchodząc w każdą wiadomość przechodzimy strzałką w prawo do usuwania wiadomości.
Teraz czas na usunięcie książki telefonicznej
Ostatnio edytowane przez chiken ; 25-07-2013 o 16:16
-
Zaawansowany Użytkownik
a jeśli zwykłe audio Business rds to działa tak samo?
BMW - radość z jazdy!
Uprawnienia umieszczania postów