Witam mam pytania odno¶nie kontroli trakcji...Mianowicie czy s± wersje 7-ek bez kontroli? Gdzie znajduje siê przycisk do wy³±czenia kontroli trakcji?
Witam mam pytania odno¶nie kontroli trakcji...Mianowicie czy s± wersje 7-ek bez kontroli? Gdzie znajduje siê przycisk do wy³±czenia kontroli trakcji?
W polifcie z tego co kojarzê by³a ona standardem.
Widzia³em kilka sztuk z pierwszych roczników bez kontroli trakcji, m.in. M60B40
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
mój znajomy ma 94r 730 w manualu nie ma asc przycisk znajduje siê pod panelem klimatyzacji
wiec ja chyba tez nie mam bo nie mam przycisku...a to pech
A czy jest tylko ASC czy te¿ wystêpuje ASC+T...czy to jest to samo?
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Co do trakcji to by³o ju¿ o tym.
S± bez (sam mia³em tak±)
Z ASC+T (nie wiem czy samo ASC te¿)
i z DSC
Tu co¶ znalaz³em jeszcze do poczytania http://www.bmw-tech.pl/artykul/histo...asc-asc-t-dsc/
Dlatego pytam bo na przycisku u mnie jest napisane tylko ASC...a gdyby by³o z kontrol± trakcji to by³oby ASC+T tak?
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
My¶lê ¿e nie by³o przycisków ASC+T
No to chyba powinienem mieæ w takim razie juz z trakcj±...dodam,¿e bardzo szybko reaguje na wszelkie poslizgi i ty³ stawia w sekundzie na prawid³owym torze...sprawdzone na norweskich drogach...tych drugorzednych wiecznie zalodzonych:D