Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: TMC - mruga czerwony kwadracik - co to znaczy?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65 730d, E39 530D, E38 740i, E36 320i, E34 520i, E30 316i
    Panowie, umiem czytać tekst (np. wkipedie ;)) ze zrozumieniem. Chodzi mi bardziej o to, czy to w Polsce działa? U mnie mruga cały czas czerwony kwadracik. Informacje o ruchu powinny wyskakiwać automatycznie? Na wikipedii piszą, że system obsługuje RMF i jest płatny. Jak to sie ma do naszych realiów i czy działa, jest z tego jakiś pożytek, czy tylko migający kwadracik?

Vip Vip Awatar Adus81
    BMW
    e38 740i V8
    Cytat Zamieszczone przez Spido Zobacz posta
    Panowie, umiem czytać tekst (np. wkipedie ;)) ze zrozumieniem. Chodzi mi bardziej o to, czy to w Polsce działa? U mnie mruga cały czas czerwony kwadracik. Informacje o ruchu powinny wyskakiwać automatycznie? Na wikipedii piszą, że system obsługuje RMF i jest płatny. Jak to sie ma do naszych realiów i czy działa, jest z tego jakiś pożytek, czy tylko migający kwadracik?
    Zagranicą sprawdza się to w 100% np:niemcy,holandia,czy też belgia)w polsce raczej sie to nie sprawdza.Zostajesz informowany o korku,a w zasadzie go niema,lub też na odwrót.Pakujesz się w sam środek korka,bo nie zostałeś o tym poinformowany:DGdy jeździłem w firmie przewozowej,korzystałem z tej opcji,ale nie w naszym kraju:D

Uprawnienia umieszczania postów