mysle zamontowac sobie glosnik nisko tonowy SONY XS-L124P5B 1300 watt i chciał bym podpiąc do niego wzmacniacz BOSCHMANN PCH-888ATX tylko niewiem czy to jest dobry pomysł :/ :/ co myslicie o tym????????
mysle zamontowac sobie glosnik nisko tonowy SONY XS-L124P5B 1300 watt i chciał bym podpiąc do niego wzmacniacz BOSCHMANN PCH-888ATX tylko niewiem czy to jest dobry pomysł :/ :/ co myslicie o tym????????
jestem na nie......nie lubie tego typu firm...
tylko firmowe !!
a Sanyox nie było ??
Sanyox!!pierwsze słysze o takiej firmie......to jaki wzmacniacz polecacie??jeszcze myslałem o BLAUPUNKT GTA460 800watt..nie jestem w temacie co do sprzetu audio
tylko firmowe... sam posiadam blaupunkta i do tego JBL suba..i jestem zadowolony..
ze wzmakow polecam jakis sprzecik od firmy, ktora sie tylko tym zajmuje:) oczywiscie te wszystkie dostepne wzmaki typu blaupunkt itp sa tez dobre. jednak pozostawiaja wiele do zyczenia:)
jesli chodzi o wszelkiego rodzaju bass'y to polecam firme PowerBass. naprawde wymiata :) a skrzynki mozna juz kupic z wbudowanym wzmacniaczem.. cena takiego zestawu troche odbiega od klockow blaupunkta, sony czy podbnych, ale wierzcie mi - bez porownania lepiej gra:)
polecam skrzynke cos na styl PowerBass S12P BassBox. oczywiscie mozna wybrac lepsza - drozsza.. ale mysle ze kazdy z tej bedize zadowolony :)
ps. w poprzednim aucie zakladalem zestawy przednie do auta. fakt faktem drzwi dosc dobrze wygluszylem. ale te glosniczki dawaly taki bass ze ludzie pytali jaka skrzynke basowa mam w bagazniku:) jednak bagaznik byl pusty, a bass szedl tylko z przodu:)
ja mam odtwarzacz dvd BOSCHMANNA w aucie i nie jestem z niego za bardzo zadowolony
polecam coś firmowego
Blaupunkt brzmi lepiej
ale jak już zmieniać audio w samochodzie to od razu na coś lepszego a nie bawić się w taniznę gdyż i tak nie będziesz zadowolony w 100%
ja mam audio JBL i nic więcej mi nie potrzeba
więc poczekaj trochę, dozbieraj kasy i leć z grubej rury :D
pozdr.
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
jezeli chodzi o radia to blaupunkt gra mi srednio, i to niewazne jaki model, dzwiek taki tepy bez dobre gory i dolu, najlepiej grajace radio jakie mialem do tej pory to byl kenwood kdc9590 a jezeli chodzi o wzmacniacze to z tych firm "no name" wmiare to dobrze pyka link i to tez zalezy ile glosnikow bedzie podlaczal pod ten wzmacniacz, 2 czy 4
niechce wkładac niewiadomo jakiego szprzętu do auta bo wiem ze będe go sprzedawal po wakacjach,chce cos nieco polepszyc granie w mojej 7 a, mam jeszcze takie pytanie dotyczące glosnika i miejscu w kturym chce go zamontowac,wiec myslałem na wsadzeniu go w tylną pulke na srodku tam niema tych grabów lub tam gdzie jest podłokietnik noi czy tam wejdzie??teraz kiepsko mi to sprawdzic bo jestem po za krajem a bunia w posce stoi ,niechce wkladac tuby bo słyszalem ze 7 są bardzo wiciszone i w srodku kiepsko słychac.i co tu robic :/
bzdura, niewieze ze np e38 ma lepiej wyciszony bagaznik od meska w202 czy mojej starej e36 gdzie tez byla blacha pomiedzy bagaznikiem a wnetrzem auta i wszystko bylo slychac zaje....fajnie