Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Witam wszystkich

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar kanap
    BMW
    E32 750
    oh te czarne blachy sen z powiek mi zganiają , właśnie dowód mi wyszedł - brak miejsca na przeglądy - i chyba białe blachy będę musiał założyć , żal będzie się rozstać ale jeszcze trochę i o żółtych pomyślimy
    E32 750 i wszystko jasne

Zaawansowany Użytkownik Awatar qba
    BMW
    E32 750iL, E46 330Ci
    Cytat Zamieszczone przez kanap Zobacz posta
    oh te czarne blachy sen z powiek mi zganiają , właśnie dowód mi wyszedł - brak miejsca na przeglądy - i chyba białe blachy będę musiał założyć , żal będzie się rozstać ale jeszcze trochę i o żółtych pomyślimy
    Z tego co się orientuję to jeżeli auto nie zmienia właściciela to nie musisz zmieniać blach. Także powinni wyrobić nowy dowód na stare tablice.

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Cytat Zamieszczone przez qba Zobacz posta
    Z tego co się orientuję to jeżeli auto nie zmienia właściciela to nie musisz zmieniać blach. Także powinni wyrobić nowy dowód na stare tablice.
    Niestety, z czarnymi tablicami tak nie będzie. WK tylko czai się żeby przechrzcić na białe. Nowy dowód, nowe naklejki legalizacyjne i przez to nowy typ blach.
    Jedyne wyjście, żeby przynajmniej po części zachować obrazek jak na zdjęciach to po prostu, przed wizytą w WK, "zgubić" je lub zostać okradzionym przez zazdrosny element społeczeństwa :p. Będziesz zmuszony do napisania oświadczenia.

Uprawnienia umieszczania postów