-
Zaawansowany Użytkownik
Kolor akurat tez mi sie nie bardzo podoba ale mam okazje sie zamienic.
-
Doświadczony Użytkownik
no to kolego z deszczu pod rynne wpadniesz moim zdaniem
-
Zaawansowany Użytkownik
czemu tak sądzisz jaro? koszty eksploatacji napewno beda tansze ja nie twierdze ze to lepsze auto...
-
Zaawansowany Użytkownik
Nie podpada Ci że w ogłoszeniu pisze "PILNE" a chce się zamienić?
Wygląda mi na to ze auto jest podpicowane tylko na jakiś czas...:/
Skoro nie widzisz dalszej przyszłości z 7 to pomyśl nad 530d na pewno znajdziesz możliwość zamiany.
W mieście każda benzyna +gaz wyjdzie drożej niż ON. Sam mam 530d i bardzo sobie chwale ten samochód, jest czym wyprzedzać a po portfelu nie "ciągnie".
-
Zaawansowany Użytkownik
tomgtdek69 rozwazam 530d a takze 528i z gazem 525 z gazem ale nie wiem co bedzie najoszczedniejsze do miasta pewnie 320d hehe... nie no ale tak powaznie 530d wchodzi w gre tylko znalesc kogos na zamiane...
p.s stala jedna 530d na allegro i nawet koles chcial sie wymienic ale top byl chyba 2001 rok i chcial za nia 21 czy 22 tys to musial bym za duzo doplacic i odpadlo:(
-
Doświadczony Użytkownik
kupowałeś 730 a okazało sie że to jest 740.to albo powinneś sie cieszyć bo jak wiadomo z praktyki 4,0 potrafi spalić tyle samo co 3,0 V8.ja znam przypadki co nawet mniej palą 4,0
jak kupiłeś niedawno auto to mogłeś próbować oddać je poprzedniemu właścicelowi za wade ukrytą,tylko gożej jak to jest szczepan.najlepiej to miej gotówke w kieszeni i wtedy coś szukaj.nie napalaj sie na zamiany chyba że jakieś z dopłatą sporą.wtedy przunajmniej wiadomo że ktoś chce sobie lepsze autko kupić i dokłada kase.taki zamiany łeb w łeb zawsze mi pachną podstępem.ale to takie moje zdanie.
-
Zaawansowany Użytkownik
problem w tym ze nie moge oddac juz auta bo kupilem je rok temu i juz pol samochodu wymienilem...
-
Zaawansowany Użytkownik
eee uciekasz od e38? Bedzesz zalowal zobaczysz.
Kupujac to auto,napewno musiales sie liczyc ze to musi "spalic swoje"
Przesiadziesz sie na e39 i bedziesz zalowal ,zobaczysz.Miom zdaniem pomiedzy e38 a e39 jest przepasc(ktos uwaza inaczej?) Ja teraz nie mogl bym powrocic do auta z nizszej polki:D
zastanow sie jeszcze raz, przekalkuluj wszystko(rejestracja nowego auta, pakiet startowy) czy aby napewno to Ci sie oplaci?
ps... wyreguluj gaz i bedzie ok:)
-
Zaawansowany Użytkownik
Na dłuższą metę niema opcji aby 740 nie przerosło w kosztach 530d lub 528i.
Jedna z aukcji 530d nawet możliwość zamiany:
http://otomoto.pl/bmw-530-C22810462.html
Nie wiem tylko na ile wycenisz swoją7.
W najgorszej opcji zostają komisy, ale tam zawsze bd sporo stratny:/
(Krzysiek ładny kolorek ma twoja 7:)
Ostatnio edytowane przez tomgtdek69 ; 27-02-2012 o 17:48
V8 Garage
Uprawnienia umieszczania postów