Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: co zalozyc do zmasakrowanej e32

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Staga 200 to na takie auto szkoda pieniędzy marnować.
    Prawda jest taka,że staag jest popularną instalacją, i równie dużo jest o nim złych co dobrych opinii.
    A jeśli i na benzynie masz jakieś problemy, to zdemontuj całkowicie tę instalację, pojeździj na benzynie i doprowadź silnik do ładu. Jeśli silnik ma jakiś ból, to na gazie się nie nacieszysz !

Jak będziesz miał już wszystko jasne, to zapraszam do Krakowa, w końcu z Katowic masz nie daleko.
    Zawiozę Cię do naprawdę dobrego gaziarza, to se z nim pogadasz i dostaniesz bardzo dobrą sekwencję ze 4500pln (cena na teraz), a jak będziesz miał coś ze starej instalacji do wmontowania (butla oczywiście zostaje), to odpowiednio cena pójdzie w dół.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Dzieki za pomoc ale poki co temat gazowni zawieszam bo aktualnie remontuje zawieszenie calkowicie no a jak wiadomo potem sypnie sie cos innego :) Co do benzyny to prawdopodobnie wtryski no i przeplywka na 100% ale tym to sie zajme hmmm nie wiem kiedy ..

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735
    mam przeplywomierz super sprawny za 300zl moge puscic

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    szukam znów....

Re: co zalozyc do zmasakrowanej e32

Cytat Zamieszczone przez nino
    pali w miescie srednio 25 lpg
    Spoko moja ma to samo 25 litrów gazu w mieście gdzie ekonomizer średni wskazuje 10 litrów na sto.... mając BMW nauczyłem już się jeździć na jego podstawie jeżeli oczywiście chce śmigać ekonomicznie :) .. dziś byłem u gazownika który grzebie w BMW i ma naprawdę ogromne pojęcie... możliwe że masz za mały reduktor tak jak ja, przewody ze zbiornika za małe no i parę innych tam pierdół.... Mi zakłada sekwencje za 1600 PLN (na bazie starego zbiornika i przewodów). Ja mam dobre zdanie o instalacjach sekwencyjnych ESGi2. Moim zadaniem to dobra cena może dlatego że to moje nie pierwsze BMW i nie pierwszy gaz zakładany u niego. Jeżeli ktoś szuka dobrego gazownika od BMW z Wrocławia to proszę na priv to podam namiary....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    No to dawaj namiary :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735
    wiadomo rurka 8 i reduktor super, zadna tajemnica, ogolnie wszystkie bmw jest lepiej robic na 8, 6 to chyba do seicento :D

Początkujący Użytkownik
    WEitam ja mam staga 300 załozyułem go u znajmoego gazownika z wroclawia za 3600zł koszty to około 3000zł .. 600zł to wlew gazu tam gdzie benzyny wszystko hula jak nalezy..

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez BartekE38
    600zł to wlew gazu tam gdzie benzyny wszystko hula jak nalezy..
    Matko jedyna, chyba otwieram zakład montujący LPG... Coś kiepski znajomy jak taką cenę za wlew dowalił :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 740i 98
    to cie policzył za wlew za wlew w Siedlcach chcieli 100 jak zakładałem struga do e 36 ;D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 750i
    Witam mnie w poprzednim aucie policzyli za wlew z montażem 200zł u mnie w Zabrzu. W tej e32 miałem problemy z gazem jak kolega jedyną radą było robić wszystko po nowemu nowy reduktor brc do 340 km cena 280 zł plus do tego blos 260 zł. Narazie zamontowałem nowy parownik plus filtr odrazu lepiej jedzie powyżej 4 tys obrotów kręci się do końca i pali mniej. Zobacze jakie efekty będą po montażu blosa.

Uprawnienia umieszczania postów