Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: 2 allegrowe do oceny

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez Cerbera Zobacz posta
    Znalazlem taka i chce ja jechac zobaczyć
    http://otomoto.pl/bmw-750-prawdziwa-...C22762278.html
    klapa bagaznika,
    klapka wlewu paliwa
    prawe tylne drzwi
    poduszka sie swieci
    obroty podwyzszone
    jezdzi na rezerwie
    dziwnie odbarwiona tapicerka z tylu
    odkurzana do zdjec
    rozwalony zamek schowka
    grzebana deska rozdzielcza (ktos nie potrafil nawet dobrze zlozyc)
    uszkodzona kratka głosnika (może byc po strzale w drzwi)
    schowek kierowcy

... tzw przegrzebka ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar jimbo22
    BMW
    E38 740 1996
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    a mechanicznie??? Moze brudas jezdzil ale mial dobrego mechanika....?
    Nie wiem. Nie jeździłem. Po obejrzeniu budy wiedziałem że nie kupię to nie chciałem tracić czasu właściciela i swojego.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e34 525i
    Kurcze a ta bordowa zdawało sie że powinna być ok. Nie bardzo zgadza to sie z tym co napisałem :/ No ale nic... Dużo czasu minęło od kiedy czytałem tamte ogłoszenie o niej...

pozdro

Początkujący Użytkownik Awatar Cerbera
    BMW
    e65 760
    klapa bagaznika,
    klapka wlewu paliwa
    prawe tylne drzwi
    poduszka sie swieci
    obroty podwyzszone
    jezdzi na rezerwie
    dziwnie odbarwiona tapicerka z tylu
    odkurzana do zdjec
    rozwalony zamek schowka
    grzebana deska rozdzielcza (ktos nie potrafil nawet dobrze zlozyc)
    uszkodzona kratka głosnika (może byc po strzale w drzwi)
    schowek kierowcy

... tzw przegrzebka ;)
    Dzieki kolego zaoszczedziłem troche czasu.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK

odkurzana do zdjec
    Ja swoją też odkurzę przed sprzedażą bardzo intensywnie-zresztą teraz jej nie sprzedaję i też mam odkurzoną więc ma to się nijako do oceny auta..! Jak nie wysprzątane-BRUDAS , jest wysprzątane -ULEP.
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 13-02-2012 o 07:51

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

BMW
    E38 740 1996
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Misiek_525 Zobacz posta
    Kurcze a ta bordowa zdawało sie że powinna być ok. Nie bardzo zgadza to sie z tym co napisałem :/ No ale nic... Dużo czasu minęło od kiedy czytałem tamte ogłoszenie o niej...

pozdro

tutaj jest stare ogłoszenie.
    http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=15&t=98767

ogolnie- przez pol roku od ogłoszenia zostały zrobione tylko tylnie prawe drzwi (te "najbardziej" skorodowane). takze to troche świadczy o traktowaniu auta. do tego (nie ma w ogłoszeniu - tarcze i klocki przód, ponoć się wkrótce kończą).

Dla mnie taka lista to pewnie ok. miesiąca żeby się zebrać i odfajkować punkty z takiej listy, zwłaszcza że to duperele w większości:)

Właścicielka nie robi nic z tym samochodem od ponad pół roku, a cena poszła w górę :)

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez jimbo22 Zobacz posta
    bordowa obejrzana. auto strasznie zasyfione, szmaty w bagazniku, plamy na wykladzinie. tapicerka klejąca miejscami, w szczelniach resztki jedzenia ;)
    ogólnie pogoda nie sprzyja ogladaniu aut - ciezko umyc. ale ten egzemplarz robi wrazenie zaniedbanego. nie odpalalismy go nawet.
    Tu chyba troche przesadzasz- brudne auto wewnatrz to raptem koszt 150zl za pranie wnetrza na myjni, lub 0zl i duzo satysfakcji jak sam wyczyscisz, a wcale to nie swiadczy o zlym stanie technicznym.
    Cytat Zamieszczone przez jimbo22 Zobacz posta
    wszystkie 4 drzwi - z rudą. a prawy tył (wymieniany po przycierce) kwitnie w dziwnym miejscu - sam srodek (nie na krawędzi, nie przy listwie). w opisie jest tylko o rdzy na klapie. coz - dobrze ze mialem blisko/
    ten egzemplarz narazie odpada.
    To patrzac trzezwo na sprawe byloby powodem rezygnacji z zakupu lub negocjacji ceny kpl zdrowych drzwi i klapa tyl + lakierowanie to jakies 2-3tys, nie zapominaj jednak ze to nastoletnie auto za 12tys zl wiec takie wady nie sa jakas tragedia.
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 15-02-2012 o 09:03
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    To patrzac trzezwo na sprawe byloby powodem rezygnacji z zakupu lub negocjacji ceny kpl zdrowych drzwi i klapa tyl + lakierowanie to jakies 2-3tys, nie zapominaj jednak ze to nastoletnie auto za 12tys zl wiec takie wady nie sa jakas tragedia.

Pamiętajmy że pewnie większość z nas jak szukała auta dla siebie to chciała takie by było jak najmniej wkładu. Stan tech. jest najważniejszy ale wygląd ogólny też się liczy. Jak się dobrze poszuka to znajdzie się autko bez większych wad, bez konieczności malowania praktycznie całego auta, ruda to ruda ciężko się jej pozbyć.Ja szukał bym dalej.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

BMW
    E38 740 1996
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Tu chyba troche przesadzasz- brudne auto wewnatrz to raptem koszt 150zl za pranie wnetrza na myjni, lub 0zl i duzo satysfakcji jak sam wyczyscisz, a wcale to nie swiadczy o zlym stanie technicznym.

ale tu nie chodiz o koszt sprzątania, a o traktowanie samochodu. ja nie mam przesadnego porządku w aucie, ale okruchy chleba i ziarna kukurydzy w szczelinach tapicerki skórzanej, to jest przegięcie.

a co do wymiany drzwi i klapy ok. koszt niewielki, łatwa sprawa, ale jednocześnie są auta (i to w większości), które mają te elementy w dużo lepszym stanie. to po co inwestować, skoro można wziąć inny egzemplarz - ten się zwyczajnie "nie bronił". do tego jak ktoś pisze w ogłoszeniu, że zero korozji poza klapą. a na wszystkich drzwiach kilkucentymetrowe bąble, to też swoje dorzuca do "szali goryczy"

Uprawnienia umieszczania postów