Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: 2 allegrowe do oceny

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    To rzućcie okiem na te: http://www.autoscout24.ch/Search/Lis...7&priceto=3000

Są 3x lepsze niż w PL za te pieniądze i pod maską nie ma drutów a w wydechu dziury...

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Ale kupując w Szwecji czy Finlandii ma się większą pewność co do samochodu ( przebieg itp ), czego już nie można powiedzieć np o Niemczech. Pod warunkiem, że się samemu pojedzie kupić. Handlarzom sprowadzającym samochody też ufać zbytnio nie można. Poza tym wątpię, żeby można było znaleźć auto warte uwagi poniżej 16-18 tyś.

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    To rzućcie okiem na te: http://www.autoscout24.ch/Search/Lis...7&priceto=3000

Są 3x lepsze niż w PL za te pieniądze i pod maską nie ma drutów a w wydechu dziury...
    Ale ma rdzę na błotniku ( 750 - prawy tylny ). :P a 735 ma chyba stuknięty delikatnie zderzak z tyłu w lewym rogu ale nie jestem pewny. Ale tak jak mówisz, mechanicznie może być dużo dużo lepsze.

http://www.auto24.ee/used/917550
    Ostatnio edytowane przez krzysiek7er ; 07-02-2012 o 20:43

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek7er Zobacz posta
    Ale ma rdzę na błotniku ( 750 - prawy tylny ). :P a 735 ma chyba stuknięty delikatnie zderzak
    A moja jest malowana i ma cały błotnik z tylu przerdzewiały... I Co Z TEGO kiedy ma silnik utrzymany jak by miał ze 30tys przebiegu i nową skrzynię? Chłopaki, po blachach to się kupuje astrę a nie 7er. Powiedzmy sobie szczerze - koszt napraw blacharskich jest ułamkiem kosztów związanych z mechaniką w e38, nie mówiąc już o tym że nie mają zadnego wpływu na działanie auta.

tak jak mówisz - mechanicznie na 90% jest duuuuzo lepszy egzemplarz szwajcarski.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek7er Zobacz posta
    Poza tym wątpię, żeby można było znaleźć auto warte uwagi poniżej 16-18 tyś.
    Ja zapłaciłem na polskie 10tys. zł. Był wyrejestrowany i oddany w rozliczeniu. :]

BMW
    Ja zapłaciłem na polskie 10tys. zł. Był wyrejestrowany i oddany w rozliczeniu. :]
    To trafiłeś na okazję ( taką prawdziwą nie pseudo ). A z Astry proszę się nie śmiać bo sam nią teraz jeżdżę :D ( i nie był to zakup sercem, żona wybierała ;/ )

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Gdybyś był zdecydowany na auto ze Szwajcarii można je przywieść na lawecie za ok 2000 zł. Myślę że warto nawet w ciemno. Opłaty na miejscu z rzeczoznawcą to następne 2000zł. Płacisz tylko Vat 18% w DE i akcyzę bodaj 20% w PL. Polecam bo byłem i widziałem tam samochody. Zwykle wyglądają słabo, ale wymagają tylko odrobiny troski.

Zaawansowany Użytkownik Awatar jimbo22
    BMW
    E38 740 1996
    Blog
    21
    Gdybyś był zdecydowany na auto ze Szwajcarii można je przywieść na lawecie za ok 2000 zł. Myślę że warto nawet w ciemno. Opłaty na miejscu z rzeczoznawcą to następne 2000zł. Płacisz tylko Vat 18% w DE i akcyzę bodaj 20% w PL. Polecam bo byłem i widziałem tam samochody. Zwykle wyglądają słabo, ale wymagają tylko odrobiny troski.
    Ludzie.
    1. Nie tylko w polsce są druty. Nie tylko za granicą są dobre auta.
    2. Tutaj piszecie o dobrym egzemplarzu za 20++ tys. a wątek obok za model 7xx z roku yyyy to forumowicze wyceniają nascie tys pln
    3. Rozumiem wydać 4000 za " przewóz" auta wartego 50tys, ale za warte ok 12-17 tys to niepoważne
    4. Skoro u nas są same druty to czym jeżdżą forumowicze? Przeciez często sami sprzedają i zmieniają auta
    5. Opinia że ekonomicznie sensowniej jest kupić ulepe blacharska niż auto do poprawek mechanicznych... Nazwę dyplomatycznie "kontrowersyjną opinia"
    6. Tak można długo. Ale prośba o użalanie się nad cenami używanych aut vs własne marzenia o ich wartości gdzie indziej... I nie robienie ot
    Ostatnio edytowane przez jimbo22 ; 07-02-2012 o 22:14

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    W takim razie zamykam się i czekam z niecierpliwością na Twój zakup. Powodzenia ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Na Austrię bym nie patrzył nawet. Auta tam droższe niż w DE i przeważnie marniutko utrzymane. I to nie tylko pod względem kosmetycznym, ale i mechanicznym

Była prośba o nie robienie OT ....
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 08-02-2012 o 00:16

Uprawnienia umieszczania postów