Nie dzialaja mi glosniki tylne na polce przy szybie nie mam tez dzwieku czujnikow parkowania tylu slyszalem ze gdzies sa bezpieczniki dodatkowe od radia prosze o pomoc...
Nie dzialaja mi glosniki tylne na polce przy szybie nie mam tez dzwieku czujnikow parkowania tylu slyszalem ze gdzies sa bezpieczniki dodatkowe od radia prosze o pomoc...
Wolaj o pomoc do RATOWNIKA - moze ci pomoze - a jak dostosujesz sie do regulaminu forum to zobaczymy ....
przepraszam jesli zrobilem cos nie tak poprostu zzalogowalem sie bo potrzebna mi jest pomoc przyzwyczajilem sie do dzwieku czujnikow jak cofalem i jestem wsciekly bo rozwalilem zdezak tylne czujniki sa wraz tylmymi glosnikami:( myslalem ze dostane pomoc a to kolejne glupie forum
gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem to już być pomoc dawno uzyskał ....
Jeżeli to kolejne głupie forum to może warto by było zastanowić się gdzie leży problem, może nie chodzi tu o forum?! ;)Zamieszczone przez Lukidk3
Co za wysoce wyedukowana istota... pozostaje jedynie pogratulować i osobiście życzę znalezienia choć odrobiny czegoś - "mądrego" w życiu... ;D
Dreams from Dreams - 7er...