Ja już w domciurównież dziękuję,za spota(micro spota)ale to nieważne,ważne jest to że się odbył.Mam nadzieję że następnym razem będzie nas więcej:icon_wink:teqila1909-widzę że aparat hula:D:D:DPawelG-następnym razem obowi±zkowo kierowca,no i naprawdę podziwiać tak zadbanego autka!!!No i tuczi77:D:D:D teraz piję łychę,gwoĽdzia trzeba dobić do końca;)!!ale w MC donalds 1-miejsce miał Mc chicken-bez chicken/a:D:D:Dpozdrowienia dla kierowniczki Mc donalds:p:pPozdro dla wszystkich
i zapraszam na SPOTY innych posiadaczy 7er.i nie tylko,mile widziany każdy,każda osoba posiadaj±ca BMW!!
Z Leska jest PawlG![]()

również dziękuję,za spota(micro spota)ale to nieważne,ważne jest to że się odbył.Mam nadzieję że następnym razem będzie nas więcej:icon_wink:teqila1909-widzę że aparat hula:D:D:DPawelG-następnym razem obowi±zkowo kierowca,no i naprawdę podziwiać tak zadbanego autka!!!No i tuczi77:D:D:D teraz piję łychę,gwoĽdzia trzeba dobić do końca;)!!ale w MC donalds 1-miejsce miał Mc chicken-bez chicken/a:D:D:Dpozdrowienia dla kierowniczki Mc donalds:p:pPozdro dla wszystkich
Odpowiedz z cytatem