Po 1-wsze poczytaj dokładnie co i jak!!Napisałem jaki miałem przypadek w e36.a nie w e38.Wejdź sobie w mój wątek,w który się przedstawiłem i zobacz w którym roku posiadałem ten samochód.Po 2-gie napisałem jeżeli faktycznie tyle kosztuje to szkoda zachodu!!Po 3-cie jeżeli mam do najbliższego ASO 70km.w jedną stronę+doliczyć sobie koszty złodziejki(sam przytoczyłeś ten temat tutaj)+jak ktoś już napisał,że zaczęli liczyć robocze godz.to warto to przeliczyć i wtedy sam dojdziesz do wniosku że lepiej gdy się zajmie tym MAGIK.Tyle odnośnie ZŁODZIEJKI!!Odnośnie uszczelek i odmy bo ten wątek dotyczy właśnie tego NIE ZAPOMINAJMY o tym!!Jestem po wymianie odmy i uszczelek!!Dla Twojej info.nie stosowałem żadnych silikonów,klejów itp.Tak jak napisałem w innym wątku Odma była nawet w dobrym stanie,ale i tak wymieniłem na nową!! Sorry ale jeżeli ktoś skąpi na drobne naprawy swojej 7er.np.uszczelki,odmy,tarcze itd.to trzeba było wziąć pod uwagę koszty związane z tym,przed zakupem tego właśnie samochodu!!Trzeba było kupić sobie Cinquecento to byłoby bez kombinowania i narzekania :D