Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: uszczelka pokrywy zaworow

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Adus81
    BMW
    e38 740i V8
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38 Zobacz posta
    Jakoś Ci nie wierzę :) W innym temacie proponujesz jeżdżenie do magików bo szkoda Ci 28 zł a tu wydajesz lekką ręką 250 ;) Krzyczysz na kolegę, że wogóle coś z nią zrobił, a nie zastanowiłeś się, że może była w dobrym stanie.
    Co do uszczelki to nie potrzeba żadnych past, silikonów, klejów itd. itp. załóż nową, dokręć z wyczuciem i będziesz miał spokój na lata. Te auta mają już kilkanaście lat i coś takiego jak pocenie się uszczelki zaworów jest śmieszną usterką w porównaniu do inych marek.
    Po 1-wsze poczytaj dokładnie co i jak!!Napisałem jaki miałem przypadek w e36.a nie w e38.Wejdź sobie w mój wątek,w który się przedstawiłem i zobacz w którym roku posiadałem ten samochód.Po 2-gie napisałem jeżeli faktycznie tyle kosztuje to szkoda zachodu!!Po 3-cie jeżeli mam do najbliższego ASO 70km.w jedną stronę+doliczyć sobie koszty złodziejki(sam przytoczyłeś ten temat tutaj)+jak ktoś już napisał,że zaczęli liczyć robocze godz.to warto to przeliczyć i wtedy sam dojdziesz do wniosku że lepiej gdy się zajmie tym MAGIK.Tyle odnośnie ZŁODZIEJKI!!Odnośnie uszczelek i odmy bo ten wątek dotyczy właśnie tego NIE ZAPOMINAJMY o tym!!Jestem po wymianie odmy i uszczelek!!Dla Twojej info.nie stosowałem żadnych silikonów,klejów itp.Tak jak napisałem w innym wątku Odma była nawet w dobrym stanie,ale i tak wymieniłem na nową!! Sorry ale jeżeli ktoś skąpi na drobne naprawy swojej 7er.np.uszczelki,odmy,tarcze itd.to trzeba było wziąć pod uwagę koszty związane z tym,przed zakupem tego właśnie samochodu!!Trzeba było kupić sobie Cinquecento to byłoby bez kombinowania i narzekania :D
    Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 08-02-2012 o 18:34

Uprawnienia umieszczania postów