Pokaż wyniki od 1 do 10 z 95

Wątek: co myslicie o tej idiotce z Sosnowca???

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sprawa moze nie jest do końca jasna ale jesli wymiar sprawiedliwośći i społeczeństwo bedzie przymykac oczy na takie właśnie fakty
    - znikome kary dla kłamców, naciaggaczy,oszustów
    - nieobciążanie kosztami
    - pozwalanie na bezstresowe wychowywanie młodzieży
    - małe kary dla huliganów, złodzieji i bandytów
    -
    -
    -
    - moge tak wymieniac bez końca

to za pare lat bedziemy mieli wszyscy zaj... problem,

DORKA i Kolenda - Zalewska, ja rozumiem że solidarność jajników i td ale prawda jest taka że Katarzyna W jest matka !!!!! i ona jest za to dziecko odpowiedzialena przede wszytskim, a nie należy zrzucać odpowiedzialności na ojca,brata,i pana boga - paranoja!!!

RUTKOWSKI - BRAWO!!! nie pozwoli sobie w kasze dmuchać - popieram go bo pozamiatał sprawe a Policja jest nieudolna i tyle - jestem za powołaniem w PL zawodu łowcy głów!

Reszta broniacych Katarzyne W userów tego forum:
    Panowie i Panie - jak piszecie w innych tematach - np porwali mi halogeny itd,wybili mi szybe ,porysowali mi lakier itd to leca takie słowa
    " jak bym złapał zabił bym,chamstwo,powyrywał bym nogi z d... itd itp" i wtedy żaden z WAS nie ma skrupółów wręcz podżega do czynów karalnych
    a jak Katarzyna W zabiła ( czy przez upuszczenie dziecka czy przez nieudzielenie pomocy,czy przez wyrzucenie na smietnik) mała Magde to jej wielce bronicie
    LUDZIE o czym wy gadacie wogóle???
    jak społeczeństwo i aparat sprawiedliwosci pobłażał bedzie na takie zachowania to jak sadzicie jaki bedzie za pare lat skutek???
    a taki że wam łby pouzynaja w biały dzień,zgwałcą zony pokradną auta itd itp BO KARY NIE BEDZIE ŻADNEJ!!! a przestepcy beda bezkarni i nie beda sie bali niczego ani nikogo

ALE wtedy lamentowac bedziećie że WAS niedola spotkała i że jak to mozliwe itd - sory ale sami do tego doprowadzicie pobłażaniem i litowaniem sie nad ludzmi którzy maja wiele na sumieniu

Tyle w temacie
    Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 05-02-2012 o 17:58
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Uprawnienia umieszczania postów