Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 95

Wątek: co myslicie o tej idiotce z Sosnowca???

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sprawa moze nie jest do końca jasna ale jesli wymiar sprawiedliwośći i społeczeństwo bedzie przymykac oczy na takie właśnie fakty
    - znikome kary dla kłamców, naciaggaczy,oszustów
    - nieobciążanie kosztami
    - pozwalanie na bezstresowe wychowywanie młodzieży
    - małe kary dla huliganów, złodzieji i bandytów
    -
    -
    -
    - moge tak wymieniac bez końca

to za pare lat bedziemy mieli wszyscy zaj... problem,

DORKA i Kolenda - Zalewska, ja rozumiem że solidarność jajników i td ale prawda jest taka że Katarzyna W jest matka !!!!! i ona jest za to dziecko odpowiedzialena przede wszytskim, a nie należy zrzucać odpowiedzialności na ojca,brata,i pana boga - paranoja!!!

RUTKOWSKI - BRAWO!!! nie pozwoli sobie w kasze dmuchać - popieram go bo pozamiatał sprawe a Policja jest nieudolna i tyle - jestem za powołaniem w PL zawodu łowcy głów!

Reszta broniacych Katarzyne W userów tego forum:
    Panowie i Panie - jak piszecie w innych tematach - np porwali mi halogeny itd,wybili mi szybe ,porysowali mi lakier itd to leca takie słowa
    " jak bym złapał zabił bym,chamstwo,powyrywał bym nogi z d... itd itp" i wtedy żaden z WAS nie ma skrupółów wręcz podżega do czynów karalnych
    a jak Katarzyna W zabiła ( czy przez upuszczenie dziecka czy przez nieudzielenie pomocy,czy przez wyrzucenie na smietnik) mała Magde to jej wielce bronicie
    LUDZIE o czym wy gadacie wogóle???
    jak społeczeństwo i aparat sprawiedliwosci pobłażał bedzie na takie zachowania to jak sadzicie jaki bedzie za pare lat skutek???
    a taki że wam łby pouzynaja w biały dzień,zgwałcą zony pokradną auta itd itp BO KARY NIE BEDZIE ŻADNEJ!!! a przestepcy beda bezkarni i nie beda sie bali niczego ani nikogo

ALE wtedy lamentowac bedziećie że WAS niedola spotkała i że jak to mozliwe itd - sory ale sami do tego doprowadzicie pobłażaniem i litowaniem sie nad ludzmi którzy maja wiele na sumieniu

Tyle w temacie
    Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 05-02-2012 o 17:58
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik Awatar PawlusK
    BMW
    E32 730i
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    to przez takich ludzi jak ty chyba.
    Dla mnie Prosta sprawa....
    Śmierć za śmierć, tym bardziej że "zbrodnia" dokonana na dziecku które nie ma jak się bronić (jakoś nie chce mi się wierzyć że tak nagle samo spadło...idealnie na próg między pokojami ) zresztą po jej wypowiedziach i krętactwach jakoś nie chce mi sie wierzyć ze to był przypadek.... samo to że potrafiła z premedytacją wkręcać ludzi że ona niewinna że to ja krzywda spotkała.
    według mnie G...o prawda...Jak dla mnie miała dosyć i pozbyła się kłopotu jakim dla niej było dziecko ;/

Wiem doskonale jak to jest stracić "maleństwo" z przyczyn losowych na swoim przykładzie .....
    no ale każdy przeżywa to na swój sposób
    Ostatnio edytowane przez PawlusK ; 05-02-2012 o 18:02
    Dwie miłości - dwie pasje BMW&Cat

Doświadczony Użytkownik Awatar dorka
    BMW
    E32 750i
    Cytat Zamieszczone przez jareczek256 Zobacz posta
    Według mnie to karać Matki nie ma co bo śmierć Madzi to wystarczająca kara, .
    Tu się nie zgodzę ,nie próbowała ratować ,odpowiedzieć musi .

Cytat Zamieszczone przez PawlusK Zobacz posta
    Jak ją uniewinnią to i tak zostanie u kamieniowana przez ludzi ...
    Mi tylko żal jej chłopa biedaczkowi się "baba" trafiła ;/;/
    Dobre podejście Jaką masz pewność ,że ten chłop nieszczęśliwy nie brał udziału??W wywiadzie jakoś nie był przejęty rzekomą kradzieżą jego córeczki.Zostaw ocenę czy go żałować do zakończenia śledzctwa.Media napewno będą zrzetelnością informować
    Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    proponuję zamknac temat poki co, bo zaczyna sie bicie piany, poczekajmy na wyniki śledztwa i wtedy będziemy gadać.

Początkujący Użytkownik Awatar PawlusK
    BMW
    E32 730i
    Cytat Zamieszczone przez dorka Zobacz posta
    Tu się nie zgodzę ,nie próbowała ratować ,odpowiedzieć musi .

Dobre podejście Jaką masz pewność ,że ten chłop nieszczęśliwy nie brał udziału??W wywiadzie jakoś nie był przejęty rzekomą kradzieżą jego córeczki.Zostaw ocenę czy go żałować do zakończenia śledzctwa.Media napewno będą zrzetelnością informować
    Nie no zgadzam sie z tobą w 100%... tylko puki co wiadomo że dziadki i mąż nie mieli o niczym pojęcia (wiadomo= przypuszczenia bo wszystko tak naprawdę się okaże po zakończeniu śledztwa ) Jesli okazało by się że mąż czy dziadki są tak samo winni to jak dla mnie kara śmierci lub dożywocie tak żeby już nigdy innego dziecka nie skrzywdzili ...
    Dwie miłości - dwie pasje BMW&Cat

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    szkoda dziecka . Ta kobieta powinna zaplacic za akcje policyjną . Za akcję podczas wypadku po pijaku płaci się dlaczego ona za ten czas zwodzenia policji nie może zapłacić ??? do wiezienia raczej nie bo podatnicy znowu za nia zapłacą, szkoda . A Sokołowski mówiąc o tym ze policjanci szanuja obywateli to chyba przesadził. Ja bym na miejscu Rudkowskiego plunął mu w twarz. Gdzie oni w jakikolwiek sposób szanują społeczeństwo !!!!!
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Rutkowski to pozer z parciem na szkło. Jakie metody działania ma to jego sprawa, ale fakt jest faktem, że gdyby nie on to policja by jeszcze długo długo szukała i jak trafnie stwierdził za pieniądze podatników. Co do matki dziecka, inaczej by było gdyby działała w afekcie. Ale czy afektem można nazwać taki plan działania, prośba o pomoc o poszukiwania, rozwieszanie plakatów ect??? Skoro policji i detektywom zajęło to taki czas, to znaczy, że plan był uknuty całkiem nieźle. Takich rzeczy nie robią osoby w afekcie. Co do ojca to też brzydko pachnie, bo nie widać po nim było szczególnej rozpaczy. Ja się tylko boję, że sekcja wykaże, że dziecko jeszcze żyło.

Wiecie co, ten temat wzbudza zbyt dużo kontrowersji. Stało się jak stało i zabijanie czy wsadzanie do więzienia ludzi/winnych już życia dziecku nie przywróci.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Czytając niektóre posty widzę, że matkę dziecka już niektórzy skazali, niezależnie co zrobiła.

Pamiętajcie, że od osądzania nie jesteśmy my tylko sądy, a niektóre posty z wyrażeniem własnej opinii mają niewiele wspólnego.

Nie twierdzę, że matka jest niewinna, ale jak Joe napisał dziecku życia to nie zwróci, a wyrok wyda odpowiedni do tego organ.

Co do Rutkowskiego to niejedna osoba skarżyła się na niego, że interesuje go tylko rozgłos i pieniądze. Było o tym swego czasu tak samo głośno jak teraz o tym, że rozwiązał kwestie zaginięcia dziecka.
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Uprawnienia umieszczania postów