Witam,
taka mała przestroga dzisiaj u nas w GDA wypadek z udziałem e39 :( są ranni oby wyszli z tego !!!
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...hu-n55132.html
Witam,
taka mała przestroga dzisiaj u nas w GDA wypadek z udziałem e39 :( są ranni oby wyszli z tego !!!
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...hu-n55132.html
Ostatnio edytowane przez adamowizna ; 03-02-2012 o 10:18 Powód: opis
Radośc z Jazdy :)
hmm jakiej 7er? E32,E38 a może e65? Nie wiem kolego gdzie tam widzisz 7 bo na moje oko to e39
Co do samego wypadku to przykra sprawa,oby wyszli cało z tego
Dzuda Ma jak zawsze racje do jest e39 :( eh szkoda ludzi miejmy nadzieje ze wyjda z teo cali i zdrowi :)
Ja też tam widzę E39. Przykro, że kolejny wypadek. Ale patrząc na samochód to przepisowo nie jechali. Jest duży mróz. W Trójmieście wilgotność powietrza jest większa i bardziej ślisko jest na drodze. Brawura znów wygrała z rozumem.
powiem szczerze że dopiero teraz poznałem po tylnych lampach :) aż wstyd :]
szkoda auta i ludzi ;/ za to jak czytam te komentarze to mnie krew zalewa
nic innego tylko że wiadomo bo trzech młodych w bm-ce to zaraz musiał być wypadek...
i zaraz musieli czymś handlować bo niby z czego by mieli na taka brykę.....szkoda słów ;/
Dwie miłości - dwie pasje BMW&Cat
![]()
![]()
do tego rodzaju komentarzy ,o BMW i jego kierowcach ,zdążyłem się przyzwyczaić ,żal mi ludzi wypisujących takie bzdety ,ale jeśli kogoś stać tylko na startą klawiaturę i uczucie wolności którą odczuwa za pomocą neta ,to mamy chore społeczeństwo :(
Bo to stereotyp wykreowany przez statystycznego zazdrosnego polaka. Jeśli się komuś lepiej wiedzie to zaraz mu trzeba dopiec.
niestety taka opinia jest w GDA bardzo silna jeśli chodzi o BMW :( pochodzę ogólnie z Warmii i jak zjechałem do pomorskiego to na każdym kroku słyszałem "ooo taki młody i ma BMW pewnie przemytnik " itp. itd strasznie mnie to wpieniało ale zaciskam zęby i mam tych ludzi w d...
P.S niestety przez takie opinie ludzie boją się kupować BMW i to jest brutalna prawda :(
Ostatnio edytowane przez adamowizna ; 03-02-2012 o 11:26
Małe sprostowanie taka opinia wyszła z prasy i telewizji ,niestety.Społeczeństwo jedynie czytało o wypadkach z udziałem BMW mocno zaznaczonym komentarzem.Szkoda ,że o innych kolizjach z innymi markami tak szczegółowo nie było i nie jest podawana .Każdego szkoda choć nie którzy na własne życzenie i głupotę narażają swoje i innych życie.
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.