Witam ponownie zimowa aura nie sprzyja zbytnio w oglądaniu aut więc znowu kieruję swoją prośbę o ocenę auta tym razem BMW e38 728 wyposażonym w lpg bądź jak kto woli w kuchenkę gazową
http://allegro.pl/show_item.php?item=2090690959
Zastanawiam się jak to się ma do użytkowania gazu w tych autach są jakieś większe problemy szczerze mówiąc nigdy na gaz nie jeździłem jakieś większe problemu rozumiem w zimie mogą być z autem zwłaszcza patrzą na warunki pogodowe takie jak mamy teraz co prawda auto będzie przez noc w garażu ogrzewanym ale głównie chodzi mi o to czy raczej to będzie sprzyjające dla silnika tak wogule to nie jestem fanem lpg , jeżdżę na co dzień hondą prelude 2.2 Vtec oczywiście silnik wersja japońska mocniejsza i koszty paliwa jakoś mnie nie przerażają a teraz w zimie na nie wystrojonym silniku no to spala mi ponad 16 litrów więc tym się nie przejmuję aczkolwiek spalanie ponad granice 20 litrów trochę nie bardzo mnie cieszy bo mnie firma pociągnie do płacenia częściowo za paliwo :D.
Dziękuję i pozdrawiam
ps. Wcześniejsze zapytanie co było o 730d to muszę przyznać wam wielki szacun przód od benzyniaka w wersji z dieslem patrze co dzień na ogłoszenia i nie mogę poznać różnicy :D