Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 14 z 14

W±tek: Kilka pytañ o EDC, bezpieczniki i modu³ w baga¿niku

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2011
    BMW
    745 e65
    Sk±d
    janów lub
    kolego ten modu³ nad dvd to modu³ sterowania g³osem w³a¶nie niedawno wymienia³em u siebie

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar Cobi
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    e65 745i & e66 750Li
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez jêdrek Zobacz posta
    kolego ten modu³ nad dvd to modu³ sterowania g³osem w³a¶nie niedawno wymienia³em u siebie
    Wygl±da na to ¿e masz racjê, bo nie dzia³aj± mi komendy g³osowe, a nie mam tego modu³u, tylko wtyczka z kablem sobie wisi (w poprzedniej e65 by³ ten modu³ i komendy dzia³a³y). Powiedz mi czy jak kupie taki modu³ u¿ywany i pod³±cze to wystarczy czy trzeba jeszcze co¶ kodowaæ/programowaæ?

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2011
    BMW
    745 e65
    Sk±d
    janów lub
    kolego to musisz mieæ zmostkowany ¶wiat³owód ,bo je¶li wypniesz wtyczke z modu³u to roz³±czy siê obwód ¶wiat³owodu i nie dzia³a wtedy radio,cd, navi,itp.ja nic nie kodowa³em i wszystko dzia³a. obejrzyj wtyczke powinny byæ tam 2 zielone ¶wiat³owody

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar Cobi
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    e65 745i & e66 750Li
    Sk±d
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez jêdrek Zobacz posta
    kolego to musisz mieæ zmostkowany ¶wiat³owód ,bo je¶li wypniesz wtyczke z modu³u to roz³±czy siê obwód ¶wiat³owodu i nie dzia³a wtedy radio,cd, navi,itp.ja nic nie kodowa³em i wszystko dzia³a. obejrzyj wtyczke powinny byæ tam 2 zielone ¶wiat³owody
    Faktycznie, ¶wiat³owód jest zmostkowany, rozpoi³em i przesta³o dzia³aæ tak jak piszesz :) Dziêki za pomoc :564:

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •