Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 20

W±tek: kto z woj. ¶wiêtokrzyskiego mi pomo¿e? e38 z otomoto

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Bmw_740D
    Do³±czy³
    Jan 2012
    BMW
    E38 750i by³o 740D
    Sk±d
    Góra Kalwaria k. Warszawy
    Blog
    1
    Po piersze s³owa sprzedaj±cego "WYPOSARZENIE AUTA JEST NAJBOGATSZE" :D a nawet foteli niema w elektryce, po drugie lakierniczo mi nie pasuje, tzn. na tylnym zderzaku pomalowana dok³adka, reszta do³u samochodu jest w czarnym, po trzecie w opisie jest ASC i ESP, tego drugiego chyba niema (ESP raczej po fl), xenony chyba dok³adki bo sprysków niema, i to chyba tyle co ja za³warzy³em.
    Ostatnio edytowane przez Bmw_740D ; 31-01-2012 o 20:17

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar sirBlack
    Do³±czy³
    Nov 2011
    BMW
    jeszcze nie kupione
    Sk±d
    z Wodzia
    Cytat Zamieszczone przez Bmw_740D Zobacz posta
    Po piersze s³owa sprzedaj±cego "WYPOSARZENIE AUTA JEST NAJBOGATSZE" :D a nawet foteli niema w elektryce, po drugie lakierniczo mi nie pasuje, tzn. na tylnym zderzaku pomalowana dok³adka, reszta do³u samochodu jest w czarnym, po trzecie w opisie jest ASC i ESP, tego drugiego chyba niema (ESP raczej po fl), xenony chyba dok³adki bo sprysków niema, i to chyba tyle co ja za³warzy³em.
    no i nie ma czego¶ takiego jak "wyposarzenie", poza tym to akurat wiem, ¿e nie jest najbogatsze, nie ma nawet ori radia, ale to mo¿na zmieniæ, podobnie jak te oble¶ne felgi, a podgrzewana przednia szyba - by³o w ogóle co¶ takiego? mi siê wydaje ¿e chodzi po prostu o funkcjê odparowywania, tak czêsto mylon± z ogrzewan± przedni± szyb±....
    ...ale ja siê nie znam.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Bmw_740D
    Do³±czy³
    Jan 2012
    BMW
    E38 750i by³o 740D
    Sk±d
    Góra Kalwaria k. Warszawy
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez sirBlack Zobacz posta
    no i nie ma czego¶ takiego jak "wyposarzenie", poza tym to akurat wiem, ¿e nie jest najbogatsze, nie ma nawet ori radia, ale to mo¿na zmieniæ, podobnie jak te oble¶ne felgi, a podgrzewana przednia szyba - by³o w ogóle co¶ takiego? mi siê wydaje ¿e chodzi po prostu o funkcjê odparowywania, tak czêsto mylon± z ogrzewan± przedni± szyb±....
    Masz racjê chodzi o funkcjê odparowywania, widaæ ¿e sprzedaj±cy kompletnie nie zna siê na rzeczy, albo typowy "komisiarz"

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez sirBlack Zobacz posta
    a podgrzewana przednia szyba - by³o w ogóle co¶ takiego? mi siê wydaje ¿e chodzi po prostu o funkcjê odparowywania, tak czêsto mylon± z ogrzewan± przedni± szyb±....

By³o.... Jak siê uniesie wycieraczki ,to pod nimi s± widoczne "nitki" ogrzewania.Pomaga wycieraczk± w odmarzniêciu od szybki :D

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •