Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 20

W±tek: kto z woj. ¶wiêtokrzyskiego mi pomo¿e? e38 z otomoto

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar sirBlack
    Do³±czy³
    Nov 2011
    BMW
    jeszcze nie kupione
    Sk±d
    z Wodzia

kto z woj. ¶wiêtokrzyskiego mi pomo¿e? e38 z otomoto

Witam!
    Czy jest kto¶ z woj. ¶wiêtokrzyskiego i ma blisko do Po³añca?
    Chodzi o ni± http://otomoto.pl/bmw-728-serwisowa-...C22671287.html - da³oby radê zobaczyæ i powiedzieæ czy to warte zachodu?
    Ewentualnie czy mo¿na czego¶ siê doszukaæ ju¿ na zdjêciach samych?
    Proszê o opinie...
    ...ale ja siê nie znam.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Bmw_740D
    Do³±czy³
    Jan 2012
    BMW
    E38 750i by³o 740D
    Sk±d
    Góra Kalwaria k. Warszawy
    Blog
    1
    Po piersze s³owa sprzedaj±cego "WYPOSARZENIE AUTA JEST NAJBOGATSZE" :D a nawet foteli niema w elektryce, po drugie lakierniczo mi nie pasuje, tzn. na tylnym zderzaku pomalowana dok³adka, reszta do³u samochodu jest w czarnym, po trzecie w opisie jest ASC i ESP, tego drugiego chyba niema (ESP raczej po fl), xenony chyba dok³adki bo sprysków niema, i to chyba tyle co ja za³warzy³em.
    Ostatnio edytowane przez Bmw_740D ; 31-01-2012 o 20:17

Do³±czy³
    Nov 2011
    BMW
    jeszcze nie kupione
    Sk±d
    z Wodzia
    Cytat Zamieszczone przez Bmw_740D Zobacz posta
    Po piersze s³owa sprzedaj±cego "WYPOSARZENIE AUTA JEST NAJBOGATSZE" :D a nawet foteli niema w elektryce, po drugie lakierniczo mi nie pasuje, tzn. na tylnym zderzaku pomalowana dok³adka, reszta do³u samochodu jest w czarnym, po trzecie w opisie jest ASC i ESP, tego drugiego chyba niema (ESP raczej po fl), xenony chyba dok³adki bo sprysków niema, i to chyba tyle co ja za³warzy³em.
    no i nie ma czego¶ takiego jak "wyposarzenie", poza tym to akurat wiem, ¿e nie jest najbogatsze, nie ma nawet ori radia, ale to mo¿na zmieniæ, podobnie jak te oble¶ne felgi, a podgrzewana przednia szyba - by³o w ogóle co¶ takiego? mi siê wydaje ¿e chodzi po prostu o funkcjê odparowywania, tak czêsto mylon± z ogrzewan± przedni± szyb±....
    ...ale ja siê nie znam.

Do³±czy³
    Jan 2012
    BMW
    E38 750i by³o 740D
    Sk±d
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez sirBlack Zobacz posta
    no i nie ma czego¶ takiego jak "wyposarzenie", poza tym to akurat wiem, ¿e nie jest najbogatsze, nie ma nawet ori radia, ale to mo¿na zmieniæ, podobnie jak te oble¶ne felgi, a podgrzewana przednia szyba - by³o w ogóle co¶ takiego? mi siê wydaje ¿e chodzi po prostu o funkcjê odparowywania, tak czêsto mylon± z ogrzewan± przedni± szyb±....
    Masz racjê chodzi o funkcjê odparowywania, widaæ ¿e sprzedaj±cy kompletnie nie zna siê na rzeczy, albo typowy "komisiarz"

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez sirBlack Zobacz posta
    a podgrzewana przednia szyba - by³o w ogóle co¶ takiego? mi siê wydaje ¿e chodzi po prostu o funkcjê odparowywania, tak czêsto mylon± z ogrzewan± przedni± szyb±....

By³o.... Jak siê uniesie wycieraczki ,to pod nimi s± widoczne "nitki" ogrzewania.Pomaga wycieraczk± w odmarzniêciu od szybki :D

Vip Vip Awatar Thomsen1
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Zawiercie/Kielce
    Siemka sir Black , bêde w weekend w Kielcach ale Po³aniec jest mi cholerycznie nie po trasie i do¶æ daleko ,ok 80 km.Na fotkach autko wygl±da wzglêdnie , brakuje za¶lepek na pokrywie silnika i pokrywie powiedzmy kolektora, poza tym co¶ tam podejrzanie czysto , Trzeba obejrzeæ na ¿ywo.Poza tym dziwne jest to o czym mówili przedmówcy nie ma zbiornika do xenonów ani spryskiwaczy w zderzaku wiêc albo ¶wiat³a albo zderzak nie jest ori. Optuje za lampami, pewnie kto¶ wrzuci³ xenonki zapomiaj±c o reszcie ...taki drobiazg.
    Ostatnio edytowane przez Thomsen1 ; 31-01-2012 o 20:28

Bêdziesz Mia³ W_ _ _ _ _ _ e

Do³±czy³
    Nov 2011
    BMW
    jeszcze nie kupione
    Sk±d
    z Wodzia
    Cytat Zamieszczone przez Thomsen1 Zobacz posta
    Siemka sir Black , bêde w weekend w Kielcach ale Po³aniec jest mi cholerycznie nie po trasie i do¶æ daleko ,ok 80 km.Na fotkach autko wygl±da wzglêdnie , brakuje za¶lepek na pokrywie silnika i pokrywie powiedzmy kolektora, poza tym co¶ tam podejrzanie czysto , Trzeba obejrzeæ na ¿ywo.Poza tym dziwne jest to o czym mówili przedmówcy nie ma zbiornika do xenonów itd.
    no nie, specjalnie tam nie skrêcaj, dziêki!
    ...ale ja siê nie znam.

Do³±czy³
    Nov 2011
    BMW
    jeszcze nie kupione
    Sk±d
    z Wodzia
    tak zazwyczaj jest, nie dziwi mnie to, nie te¿ za¶lepki w fotelu pasa¿era, ale to pierdo³a, bardziej mnie interesuje nowy model kierownicy, a stare lampy pseudo xenony, faktycznie dziwne, ¿e nie ma spryskiwaczy....
    ...ale ja siê nie znam.

Do³±czy³
    Jan 2012
    BMW
    E38 750i by³o 740D
    Sk±d
    Blog
    1
    Kiera napewno wymieniana bo to od m-pakiet, a ta E38 nie jest w m-pakiecie :D

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    brak
    Sk±d
    podkarpacie
    Cytat Zamieszczone przez Bmw_740D Zobacz posta
    Kiera napewno wymieniana bo to od m-pakiet, a ta E38 nie jest w m-pakiecie :D
    mysle ze niekoniecznie wymieniana - w swojej e38 nie mialem jako takiego M pakietu, ale mialem kierownice M oraz felgi paralele M i elementy te byly wpisane na oryginalnej naklejce wyposazeniowej w ksiazce serwisowej

dodam ze te malutkie kierunkowskazy po bokach sa w kolorze pomaranczowym a pozostale lampy maja kierunki biale. ciekawe jaki blad wyswietlany jest pod zegarami bo widac strzalki. lusterka nie skladane, brak telefonu, siedzenia tylne nie podgrzewane i bez zadnej regulacji. za to piksele ladnie czytelne :) brak czujnika deszczu chociaz sprzedajacy podaje ze jest, szyby pojedyncze, lusterko wsteczne nie sciemniajace sie (ale moze tak na jednym zdjeciu tylko wyszedl cien cycka przy lusterku), tapicerka na fotelach jak dla mnie zmeczona - z przodu pozdzierana, a i nawet z tylu pozaginana-prawdopodobnie montana bo nappa duzo lepiej opiera sie czasowi. ogolnie jakies takie posklejane to auto i w dodatku mam wrazenie ze "na raty". sprzedajacy podaje ze sa spryskiwacze reflektorow? nie widze szyberdachu - wydawalo mi sie ze szyberdach byl w standardzie i w tym roczniku powinien byc juz szklany czarny ale to tylko moje przypuszczenie oparte jedynie na ogladaniu wielu ogloszen.

po oplatach wyjdzie z 13-14 tys, nie wiem czy nie warto poszukac czegos innego za wieksze pieniadze i juz zarejestrowane. ale z kolei rok jest przyzwoity, taniej juz chyba nie bedzie. moze byc lepiej ale za inne pieniadze :)
    swoja droga widzialem to auto bo bylem obok w salonie fiata, ale nawet nie podchodzilem ogladac tego bmw - z daleka, przykurzone i z tymi reflektorami patrzylo jakos tak smutno :( moze ten kolor mi nie lezy
    Ostatnio edytowane przez bmw ; 31-01-2012 o 22:34

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •