mysle ze niekoniecznie wymieniana - w swojej e38 nie mialem jako takiego M pakietu, ale mialem kierownice M oraz felgi paralele M i elementy te byly wpisane na oryginalnej naklejce wyposazeniowej w ksiazce serwisowej
dodam ze te malutkie kierunkowskazy po bokach sa w kolorze pomaranczowym a pozostale lampy maja kierunki biale. ciekawe jaki blad wyswietlany jest pod zegarami bo widac strzalki. lusterka nie skladane, brak telefonu, siedzenia tylne nie podgrzewane i bez zadnej regulacji. za to piksele ladnie czytelne :) brak czujnika deszczu chociaz sprzedajacy podaje ze jest, szyby pojedyncze, lusterko wsteczne nie sciemniajace sie (ale moze tak na jednym zdjeciu tylko wyszedl cien cycka przy lusterku), tapicerka na fotelach jak dla mnie zmeczona - z przodu pozdzierana, a i nawet z tylu pozaginana-prawdopodobnie montana bo nappa duzo lepiej opiera sie czasowi. ogolnie jakies takie posklejane to auto i w dodatku mam wrazenie ze "na raty". sprzedajacy podaje ze sa spryskiwacze reflektorow? nie widze szyberdachu - wydawalo mi sie ze szyberdach byl w standardzie i w tym roczniku powinien byc juz szklany czarny ale to tylko moje przypuszczenie oparte jedynie na ogladaniu wielu ogloszen.
po oplatach wyjdzie z 13-14 tys, nie wiem czy nie warto poszukac czegos innego za wieksze pieniadze i juz zarejestrowane. ale z kolei rok jest przyzwoity, taniej juz chyba nie bedzie. moze byc lepiej ale za inne pieniadze :)
swoja droga widzialem to auto bo bylem obok w salonie fiata, ale nawet nie podchodzilem ogladac tego bmw - z daleka, przykurzone i z tymi reflektorami patrzylo jakos tak smutno :( moze ten kolor mi nie lezy