Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: e38 750i gorzów..

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez sennapowieka Zobacz posta
    Szajboos ma rację, Mpaka nie ma, chyba, że "home made" ... koła są, kiera jest, fotele, a o podsufitce i słupkach zapomniał ...
    Brakuje czarnego sufitu, drewna ciemnego i sportsitzów (chyba że 750 nie miała ich dostępnych tak jak w USA). No i nie wiadomo czy zawiecha M-Technik

Przede wszystkim VIN trza rozkodować. I jak jechać obejrzeć to miernik i komp.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    w trakcie szukania;)
    dzwoniłem dzisisaj do gościa...poweidział że mechanicznie stan jest dobry tylko lakierniczko do poprawek drzwi podobno wszystkie maja "purchle"...cena 1200 plus opłaty (podobno) 3000 tysiące plus dojazd i inne koszty...więc nie wiem czy jest sens...zastanawiam się nad 750 którą wcześniej wstawiłem żebyście obejrzeli...tylko ten rok troche mnie męczy:( jak koledzy możecie to zerknijcie do poprzedniej którą wstawiłem:)dzieki wszystki

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Cytat Zamieszczone przez maniek wola Zobacz posta
    opłaty (podobno) 3000 tysiące
    W jego marzeniach :D

Nie rozumiem tej waszej nagonki na auta tańsze niż te, które chcecie sprzedać... Rynek dyktuje ceny i ciężko dorwać klienta na BMW V12 za 30 tys. skoro za połowę tej ceny też ludzie sprzedają. Jasne, że trzeba być czujnym - ale z drugiej strony kiedy nie trzeba? A nie każdy ma zamiar bujać się z tylu letnim autem skoro dziś ludzie chcą auto max 5 letnie z silnikiem najlepiej 0,001 l.
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Zaawansowany Użytkownik Awatar jokerow750
    BMW
    E38 750i, 750iL
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38 Zobacz posta
    W jego marzeniach :D

Nie rozumiem tej waszej nagonki na auta tańsze niż te, które chcecie sprzedać... Rynek dyktuje ceny i ciężko dorwać klienta na BMW V12 za 30 tys. skoro za połowę tej ceny też ludzie sprzedają. Jasne, że trzeba być czujnym - ale z drugiej strony kiedy nie trzeba? A nie każdy ma zamiar bujać się z tylu letnim autem skoro dziś ludzie chcą auto max 5 letnie z silnikiem najlepiej 0,001 l.
    Żadna nagonka, ja swoich nie sprzedaje a mimo to dawno temu przestałem wierzyć w cenowe ''okazje za pół ceny'' a argumentowanie '' sprzedać za grosze bo dużo pali'' jest raczej nietrafne, Takie moje zdanie :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Nie rozumiem dlaczego tak się oszukujecie? Co rok to auto jest starsze,co rak ma więcej przejechanych km. Wychodzą nowe modele,tanieją poprzednie, to dlaczego i E38 ma nie tanieć.Uważam że w dzisiejszych czasach 30t to mocno przesadzona cena( nie mówię o L7). Przecież 750 to nie jest jakiś rodzynek typu M5 gdzie ceny baardzo się trzymają.

Uważam że ta z ogłoszenia to ciekawy egzemplarz,przynajmniej ze zdjęć. Jeśli gdzieś wychodzi ruda to co z tego? Czy to auto z salonu albo 2-3 letnie? Podmalować doły drzwi, zrobić opłaty,pierwszy serwis i szybkimi krokami zbliżamy się do kwoty 20t która jest bardzo realna za takie auto...

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Nie rozumiem dlaczego tak się oszukujecie? Co rok to auto jest starsze,co rak ma więcej przejechanych km. Wychodzą nowe modele,tanieją poprzednie, to dlaczego i E38 ma nie tanieć.Uważam że w dzisiejszych czasach 30t to mocno przesadzona cena( nie mówię o L7). Przecież 750 to nie jest jakiś rodzynek typu M5 gdzie ceny baardzo się trzymają.

Uważam że ta z ogłoszenia to ciekawy egzemplarz,przynajmniej ze zdjęć. Jeśli gdzieś wychodzi ruda to co z tego? Czy to auto z salonu albo 2-3 letnie? Podmalować doły drzwi, zrobić opłaty,pierwszy serwis i szybkimi krokami zbliżamy się do kwoty 20t która jest bardzo realna za takie auto...
    dokładnie jak opisze Dzuda, nie ma sie oszukiwac latka leca nam i naszym 7, a w Niemczech paliwo tez podrożało, wiec każdy myslący realistycznie posiadacz auta z silnikiem 5,4 woli obniżyc cene niz bujac sie z autem kikla miesiecy.

Zaawansowany Użytkownik Awatar jokerow750
    BMW
    E38 750i, 750iL
    Co nie zmienia faktu że auto tanie :D Jechać - oglądać - kupować ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar daniel_hack
    BMW
    e38 728iA
    Dokładnie. Tylko na miejscu mżna sprawdzić rzeczywisty stan auta. Komputer, miernik, kanał i to wszystko w temacie.
    t y l k o . . .

Ex: Fiat 125p 1990, e34 m50b20: 1992

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Każdy z was pisze o mierniku itd.Ciekawy jaki procent z was ma e38 w PEŁNYM ori lakierze. Siłą rzeczy,obtarcia P itd są nie uniknione itd co za tym idzie i malowanie elementów

Zaawansowany Użytkownik Awatar daniel_hack
    BMW
    e38 728iA
    Obtarcia i ponowne lakierowanie - owszem to nic złego - ale szpachla grubości centymetra i więcej i dach od innego pojazdu to nic zachęcającego. A miernik ma nam tylko pomóc w ocenie stanu pojazdu.
    t y l k o . . .

Ex: Fiat 125p 1990, e34 m50b20: 1992

Uprawnienia umieszczania postów