Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Montaż mniejszego wentylatora!!

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Ograniczony jesteś i tyle...Pozdrawiam.Acha i nie porównuj E30 do e38 a jeżeli wspomniany przez ciebie wiatrak z biurka wstawisz do rury o odpowiedniej średnicy to też uzyskasz podcisnienie lub nadcisnienie w zalezności z której strony wiatraka będzie owa rura...ale i tak tego nie zrozumiesz bo jak już wspomniałem jestes ograniczony noblisto z dziedziny fizyki.
    Tak sie sklada,że akurat masz...zaraz za wiatrakiem dlatego zasysa wszelki kurz i nawet jeśli wiatrak pracuje na szybkich obrotach mozesz wyczuć ręką,że jest zasysana...to właśnie podcisnienie.Nie masz wyobraźni czy co?Co jest z tobą nie tak?

ręce opadają chłopaczku, czy ty rozrozniasz cos takiego jak nawiew/ciąg powietrza od podciśnienia, czyli cisnienia nizszego niz atmosferyczne ? twoim zdaniem wiatrak przed chlodnicą obniża ciśnienie atmosferyczne? a czasoprzestrzen też zagina ? <cegła> Jak nie umiesz skumać to sobie kup barometr i postaw - przed autem i w komorze silnika i zobacz jakie jest cisnienie :D

Strasznie ciężko się z toba gada, naprawde. i daruj sobie osobiste wycieczki typu jestes ograniczony,robisz drut , zamiast obrażać moja skromna osobę pokaz nam co ty robisz, ciekaw jestem jakie masz doswiadczenie w temacie bmw, bo wiedzą to sie nie wykazales poki co :)
    Ostatnio edytowane przez dobrus ; 03-02-2012 o 13:38

Uprawnienia umieszczania postów